Haberler

Anaç Bir Sevgili İstiyorum

'Mecmua Boyner' Dergisinin Sorularını Yanıtlayan Doğulu,özel Hayatı ile İlgili İlginç Açıklamalarda Bulundu.

'MECMUA BOYNER' DERGİSİNİN SORULARINI YANITLAYAN DOĞULU,ÖZEL HAYATI İLE İLGİLİ İLGİNÇ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Çok fazla güvenemiyorum herkese.. Kalbimi çok açamıyorum.. Ünlü olmanın getirdiği paranoyaklıklar var.. Benimle birlikte olacak kadının beni sahiplenmesi gerek.. Anaç, ben hastayken çorbamı yapan, bana bakan kalbimi çalar..

* Kenan Doğulu nasıl aşık olur?

Çok sert. Hemen kendimden vermeye ve hemen almaya başlıyorum. Bu yüzden de çok şiddetli bir aşk dönemi başlıyor. Çok fazla güvenemiyorum herkese. Kalbimi çok açamıyorum. Çünkü sevdiğim zaman çok seviyorum ve yıpranmaktan da korkuyorum. Yine ünlü olmanın getirmiş olduğu bazı tedirginlikler, paranoyalıklar var. İnsanlardan gelecek olan sevgi, yaptığım işle, ünümle ilgili mi, değil mi gibi bazı şüphelerim uyandığı anda işin büyüsü kaçıyor. Onun için biraz cesarete ve gazlanmaya ihtiyacım var açıkçası. Biraz çekingenim diyebilirim yani. Bu, hiç kimsenin benden beklemeyeceği bir cevap sanırım. O anlamda sevmekten biraz korkuyorum, çünkü seversem çok seviyorum.

* Sence ideal ilişki ya da ideal kadın nasıl olmalı?

Anlayışlı, neşeli, tatlı, doğal yani olduğu gibi, makyajsız ama kendisinden değil, ilişkiden bahsediyorum tabii... Her şeyin dürüstçe konuşabildiğim, her anın tadının çıkartılabildiği, kavgasız, gürültüsüz bir ilişki. Ben bağıran bir insan değilim. Sinirlenmem, sinirlendiğim zaman pek söylemem, söylesem de çok kırıcı olmamaya çalışırım. Saatlerce telefona yapışıp, hesap sorup, azarlayıp kızan bağıran çağıran ve olmadık şeylerden problem çıkartan tipleri hiç sevmem, hemen uzaklaşırım. Çok sakin, dingin ve olgun olması gerekiyor benim ilişkimdeki kadının. Biraz sahiplenme duygusunun gelişmiş olması gerek. Anaç, ben hastayken çorbamı yapan, bana bakan insan benim kalbimi çalar.

* Konserler arasında en çok hangisinden etkilendin?

İzlediğim konserler içerisinde en çok Prince konserinden etkilendim. Palm Springs'de Coachella müzik festivaline gittim ve orada Roger Waters ile Prince'i izleme fırsatı buldum. Ondan önce, hafızamda yer etmiş olan bir başka konser ise Los Angeles'taki Pat Metheny konseriydi. Bu konser benim ağladığım bir konserdi. Sezen Aksu konserleri dışında tabii ki. Sezen Aksu konserlerinde daha ilk şarkıda ağlamaya başlıyorum.

* Bundan bir 20 sene sonra ne yapıyor olacak Kenan Doğulu?

Üç tane çocuk babası, 4 tane Grammy sahibi, mutlu, neşeli, uzun saçlı, beyaz sakallı, yaşlı bir adam olacağım...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title