Haberler

Amsterdam: İngiliz Holiganlar Yine İş Başında

Hollanda ile İngiltere Milli Takımları Arasından Oynanacak Olan Hazırlık Maçı Öncesi Olay Çıkaran 4 İngiliz Holiganın, Hollanda Polisi Tarafından Tutuklandığı Bildirildi.

Hollanda ile İngiltere Milli Takımları arasından oynanacak olan hazırlık maçı öncesi olay çıkaran 4 İngiliz holiganın, Hollanda polisi tarafından tutuklandığı bildirildi.

Amsterdam Arena Stadı'nda İngiltere ile bir hazırlık maçı yapacak olan Hollanda'da, polis İngiliz holiganlara karşı tedbirlerini arttırdı. Günler öncesinden Amsterdam'a gelen ya da ülkeden bulunan bazı İngiliz holiganların, gece geç saatlerde aldıkları aşırı alkolün de etkisiyle çevreye zarar vermeleri üzerine 4 İngiliz holiganın tutuklandığı ifade edildi. Gruplar halinde dolaşan İngiliz holiganların ufak çapta olaylar çıkardıkları ifade edilirken, şu ana kadar ciddi bir olaya rastlanmadığı da ifade edildi.

Hollanda'yla oynanacak maç için yaklaşık 10 bin İngiliz taraftarın Amsterdam'a gelmesi beklenirken, Hollanda polisinin de İngiliz meslektaşlarıyla ortak hareket edeceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title