Haberler

Ampute Futbol Umut Dolu..

İstanbul Özürlülerspor Sezonun Son Maçında Antalya Bedensel Engelliler Gücü'nü 2-0 Yendi.

Zeytinburnu Hasan Doğan Tesisleri'nde oynanan maçı Zeytinburnu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyfettin AKDEMİR,Kazlıçeşme Abay İ.Ö.Okulu Müdürü sevim ABAY,Pendik Belediyesi'nden Dr.Hüseyin ÖZDEMİR,KOZA KOLEJİ ögretmen ve ögrencileri ile Yönetim Kurulu Başkanı MUSTAFA TIRAŞ, Zeytinburnu MERKEZ TELEKOM ' dan Salih ZEKİ DURMUŞOĞLU ve eşi Asuman DURMUŞOĞLU,REİS GIDA temsilcileri ,ALO AFİŞ (BEZ AFİŞ) temsilcileri,İhsan Mermerci Mezunları Derneği Eski Başkanı Saadettin SÖKMEN,Telsiz Spor Kulübü Başkanı Özcan DOĞAN,Antalya Ampute Futbol Takımı Yöneticileri,İstanbul Özürlülerspor Başkanı Ahmet KORKMAZ,Genel Sekreter Ali Kalkmaz ,Yönetim Kurulu'ndan Elif KALAYCIOĞLU ve Teknık kadrodan Kemal ÇİÇEK,bazı mahalle muhtarları ile kalabalık bir sporsever topluluğu izledi.

ÖYLE BİR MAÇ Kİ !...

İstanbul Özürlülerspor'un hızlı başladığı maçta her iki takımda başabaş bir mücadele sürdürürken Eray 'ın golü ilk yarının skorunu ilan etti 1-0

İkinci yarısı yine ortalarda geçen maçta Serkan'ın golü ile İsös maçı 2-0 kazandı.

SİMAV DEPREMİ VE POLİS HELİKOPTER İNDE ÖLENLER UNUTULMADI.

Ampute Futbol Spor Lig'inin son erteleme maçında İstanbul ve Antalya takımlara sahaya "SİMAV DEPREMİ VE HELİKOPTER KAZASINDA ÖLENLERE ALLAHTAN RAHMET,YARALILARA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ" PANKARTI İLE ÇIKTILAR VE İZLEYİCİLERDEN BÜYÜK TAKDİR TOPLADILAR.

BAŞKANDAN ÖVGÜ

İsös Başkanı Ahmet KORKMAZ "2.Yarıda Ampute Futbolun en iyi takımı olduk.8 galibiyet,2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak averajla 3.lüğü kaybettik ve 4.olduk.Teknik heyete ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İSÖS' ten TEŞEKKÜR...

İsös Genel Sekreteri Ali KALKMAZ'da maçlarımıza gelen tüm sporseverlere,katkılarını esirgemeyeni İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa ALTINDAŞ'a Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa DÜNDAR'a,İstanbul Milletvekili ve Onursal Başkanımız İdris Naim ŞAHİN'e,Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN'a,Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e,Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ'ye,Vakıf Guraba Hastanesi'nden Op.Dr.Şener YEDİYILDIZ'a,Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Fahrettin ÖZHAN'a,Futbol Federasyonu Eski Asbaşkanı Hadi TÜRKMEN'e Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Hıncal ULUÇ'a,Zeytinburnu Engelli Belediye Meclis Üyesi Cemal MERDAN'a,Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Tesisleri Müdürü Mehmet GENÇOĞLU'na,KOZA KOLEJİ'ne,REİS GIDA'ya,ALO AFİŞ (BEZ AFİŞ) 'e,Zeytinburnu MERKEZ TELEKOM'a,ALİ RAİF iLAÇLARI'na ve Telsiz Spor Kulübü Başkanı Özcan DOĞAN'a teşekkür etti. Yeni sezonda tüm vatandaşları Ampute Futbol Takımlarının sahadaki mücadelerini görmelerini tavsiye ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title