Şov yıldızı Kim Kardashian, koronavirüsün vurduğu aileler için harekete geçti!

Dünya çapında kalçalarıyla ün kazanmış olan şov yıldızı Kim Kardashian, annesi Kris Jenner ile birlikte KKW X Kris adlı bir koleksiyon çıkarmak için kolları sıvadı. Kardashian ve annesi, bu koleksiyonun satışından elde edilecek gelirin yüzde 20'sini koronavirüsten etkilenen ailelere bağışlayacak.

08.04.2020 11:25
1

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüs salgını binlerce can almaya devam ediyor. Sosyal ve ekonomik krize yol açan salgında zorluk çeken ailelere ünlü isimlerden yardım devam ediyor.

2

Son olarak Kardashian ailesinin yıldız ismi Kim Kardashian, ölümcül virüsürn etkilediği aileler için harekete geçti.

3

Son günlerde, ablası Kourtney Kardashian ile saç başa ettiği kavga ile gündemde olan Kim Kardashian, şimdi de annesi Kris Jenner ile birlikte bir parfüm koleksiyonu çıkarmaya hazırlanıyor.

4

KKWFragrance markası bünyesinde 15 Nisan'da piyasaya çıkacak olan KKW X Kris adlı koleksiyondan elde edilecek gelirin yüzde 20'si, koronavirüsten etkilenen aileler ve çocuklara yemek dağıtımı yapan yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

5

6

7

8

9

10

11

12

Yorumlar (16)

melis:

ben daha cesurumm

osman cansever:

kim kardashian dünyaca meşhur bir kadındır. filmlerini seyretmediğin için kendini daha cesur görüyorsundur

Tankut:

Melis yaş kaç?

melis:

23 canımm

Tankut:

Tamam canım

Tankut:

Amsterdama gelsem kahve içermiyiz beraber

Melise cevap:

Çok merak ediyorum başka işin yok mu.. Akli dengen yerinde mi.. neden zamanını böyle boş şeylerle harcıyorsun.. git kitap oku.. bir şeyler üret.. ülkene faydan olsun yazık..

melis:

ahh canmm bende seni seviyorum :D

Fgfgfg:

Yemekte salca kadinda kalca

Ntom:

Virüsün üstüne kalçalarıyla oturarak ezer.

Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.