Sevgilisinin cesedini parçalara ayırdıktan sonra cinsel içerikli film izledi

Sevgilisi tarafından cinayete kurban giden Fransız film prodüktörü Laureline Garcia-Bertaux'un davasında kan donduran detaylara ulaşıldı.

01.10.2019 14:01
1

Sevgilisi tarafından cinayete kurban giden Fransız film prodüktörü Laureline Garcia-Bertaux'un davasında kan donduran detaylara ulaşıldı.

2

Eski sevgilisine borcunu ödememek için kanser hastası olduğu yalanını atan ve çeşitli bahaneler uyduran adam, film prodüktörü Laureline Garcia-Bertaux'u boğarak öldürdü; cesedi baltayla parçalara ayırarak bahçeye gömdü.

3

World War Z filminde Brad Pitt'in dublörlüğünü yaptığını iddia eden 32 yaşındaki Kirill Belorusov, eski sevgilisi Laureline Garcia-Bertaux'yu canice öldürüp, genç kadının evinin bahçesine gömmekten suçlu bulundu.

4

Korku filmlerini aratmayan korkunç olay, İngiltere'nin başkenti Londra'da meydana geldi. Fransız prodüktör Laureline Garcia-Bertaux ile Estonya asıllı Kirill Belorusov, 2009 yılında tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin ilişkisi 2017 yılına kadar bir dargın bir barışık devam etti. Laureline Garcia-Bertaux'nun yakın çevresine anlattıklarına göre Kiril, tembel biriydi, pasaklıydı ve genç kadını kilosuyla ilgili iğneleyici sözler ediyordu.

5

Mesajlarda Kirill'in kendisine önce 10 bin sonra da 7 bin sterlin yani toplamda yaklaşık 120 bin lira verdiğini iddia etti. Kirill Belorusov, Laureline Garcia-Bertaux'nun cansız çıplak bedeni bulunduktan sonra tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

6

Maddi sıkıntıları olan Kirill, sevgilisinden yüklü bir miktarda borç aldı ancak bu parayı söz verdiği gibi geri ödemedi. 34 yaşındaki Laureline de iş konusunda problemler yaşıyordu ve Kirill'e verdiği parayı bir süre sonra geri istedi.

7

Bir daha kızına dokunamayacak olmanın kalbini paramparça ettiğini söyleyen acılı anne, kızının sesini son bir kez daha duymak için dünyaları vereceğini anlattı.

8

Mahkemede tanıklık eden Laureline Garcia-Bertaux'nun annesi, gözyaşlarını tutamadı ve tek çocuğu bu şekilde elinden alındığı için tarif edilemeyecek derecede üzgün olduğunu anlattı.

9

32 yaşındaki adam, parayı geri vermemek için çeşitli bahaneler uydurdu. Hatta kanser olduğunu bile söyledi. Çift aralarındaki bir türlü çözemedikleri sorunlar nedeniyle ayrılık kararı aldı. Ancak Laureline, parasını geri istemeye devam etti. Genç kadın geçen yılın kasım ayında o kadar zor zamanlar geçirdi ki, Kirill'e borcunu ödemesi için yalvaran mesajlar attı.

10

Laureline, mesajlardan birinde "Bu ay kiramı bile zor ödeyebildim. Kendime ve köpeklerime yiyecek bir şeyler almak için param bile yok" dedi. Barlarda ve gece kulüplerinde bodyguard olarak çalışan Kirill Belorusov, kendi yaşantısının da hiç kolay olmadığını, hasta olduğunu, aldığı kuvvetli ilaçlar nedeniyle çalışamadığını ileri sürdü.

11

Daha sonra bir markete giderek balta, plastik eldivenler ve çöp poşetleri satın aldı. Cani adam, kadının çıplak bedenini parçalara ayırarak poşetlere koydu ve bahçeye çiçeklerin arasına gömdü. Sonra da kendisi ülkeden ayrılırken, herkesi kadının sağ olduğuna inandırmak adına, kadının telefonundan kendisine ve arkadaşlarına mesajlar attı.

12

Cinayeti önceden planlayan soğukkanlı katilin bahsettiği gibi dublörlük yaptığına dair somut bir kanıt bulunmuyor.

13

Belorusov, Laureline Garcia-Bertaux'yu kandırarak ona yardım edeceğine inandırdı. Borcunu ödeyeceğini söyledi ve taşınmaya hazırlanan genç kadına uygun bir ev bulduğunu iddia etti. Katil zanlısı, buluştuklarında Laureline Garcia-Bertaux'yu boğarak öldürdü.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.