Güzel fenomene şok! Zamanında verdiği çıplak pozlar +18 sitelere düştü

Sosyal medya fenomeni Jessica Davies'in, vakti zamanında dergilere verdiği üstsüz pozlar başına bela oldu. Davies'in çıplak pozları kullanılarak yaşlı erkekler tuzağa düşürülüyor.

14.10.2019 12:15
1

Jessica Davies, şimdilerde sosyal medyada ilgiyle takip edilen, hem stili hem de hayat tarzıyla takipçilerini peşinden sürükleyen bir fenomen. Ancak bu popülarite, Jessica'nın geçmişte ünlü olmak adına dergilere ve internet sitelerine verdiği üstsüz pozları silemiyor.

2

Fotoğraf başına 7 bin 500 lira kazanıyordu!

Jessica, bu iddialı pozlar için fotoğraf başına 1000 sterlin (yaklaşık 7 bin 500 lira) kazanıyordu. Adını bu yolla duyuran Jessica, artık çok daha farklı bir kulvarda yürüyor.

3

Fenomen olmaya karar verdi!

Bir yıl önce ise bu hayatı tamamen geride bırakıp blogger ve vlogger olarak yaşamını sürdürmeye başladı. Maalesef ki o kurtulmak istese de pozlar peşini bırakmadı. Geçmişte verdiği fotoğraflar kötü niyetli insanlarca kullanılarak yüzlerce insanın hayatını karartıyor. Dolandırıcılar, Jessica'nın geçmişte çektirdiği cüretkar fotoğrafları, yaşlı erkekleri kandırmak için kullanıyor.

4

Yetkililerden yardım istedi!

Fotoğraflarının kullanıldığı pek çok platform olduğunu anlatan Jessica, "Ben o mecralarda olmadığım için durumu şikayet edemiyorum" diyor. İnsanlardan Facebook ve Instagram'dan yüzlerce mesaj aldığını söyleyen Jessica, yetkililerden yardım istiyor.

5

İsminin ve fotoğraflarının yüzlerce kez çalındığını söyleyen Jessica, dolandırıcıların ismini kullanarak görüşme ya da web kamerası açma vadettiklerini, para hesaplarına yatınca da sanal dünyadaki sözkonusu sosyal medya hesaplarını kapatarak ortadan kaybolduklarını belirtti.

6

Genç kadının eski pozlarını kullanarak para istediler!

İnternet üzerinden tanışabilecekleri genç kadınlar arayan yalnız ve yaşlı erkekleri tuzaklarına düşüren dolandırıcılar, Jessica'nın fotoğraflarını kullanarak onlardan para istiyor.

7

İnsanları uyarmak için açıklama yaptı!

Bu şekilde gündeme gelmekten hoşlanmadığını söyleyen Jessica, insanları uyarmak için bu açıklamaları yaptığını söylüyor.

8

'Ailemin fotoğraflarını da kullanıyorlar!'

İngiliz Mirror gazetesine konuşan blogger, sadece modellik zamanlarında verdiği fotoğrafların değil, ailesinin fotoğraflarının da kullandığını anlattı. "Daha inandırıcı olması için annemin hatta büyük annemin ve büyük babamın fotoğraflarını da çalmışlar" diyerek mağduriyetini dile getirdi.

9

Bu durumun insanın özel hayatının istila edilmesinden farklı bir şey olmadığını dile getiren blogger, gençlerin bu tür dolandırıcılıklar konusunda daha bilinçli olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Hedeftekiler teknolojiyi biraz daha geriden takip eden, yaşça büyük jenerasyon. Lütfen herkes dikkatli olsun ve internette her gördüğüne inanmasın. Bu insanlar gerçekten tehlikeli."

10

11

12

Jessica'ya gelen mesajlar sayesinde durum anlaşıldı!

Bugüne dek pek çok kişinin kendisine Instagram'dan ulaşarak dolandırıldıklarını anlatmasıyla gerçeği öğrenen Jessica, kandırılıp dolandırılan insanlar adına çok üzgün olduğunu belirtiyor.

Yorumlar (17)

HASTA FENERLİ:

FENER NE ZAMAN ŞAMPİYON OLACAK,BIKTIK GS NİN ŞAMPİYON OLMASINDAN ARTIK

EYT li:

EYT ne zaman çıkacak

gıcık:

7. FOTODAKİ ÇIKINTI NE :

sivri:

beylik çadırı :DDDD

kayalex:

Her karesini inceledin yani. Meraktan dönüp tekrar baktım :

tıp uzmanı pilavcı sabahattin:

kadınların kalça kemiğinin öne fbaskı yapan bölümü..pubic bone..güçlü kadınlarda daha iri olyor bu...korkma erkek kökenli değil bu abla...

melis:

tam benlik seyler

DELİ KADİR:

MELİS O KADAR KENDİNE GÜVENİYORMUSUN

DAMAT FERİT:

Çok merak ediyorum biri bana anlatsın lütfen FENOMEN ne demek bunların yetenekleri nedir nasıl para kazanırlar ne iş yaparlar ne özellikleri vardır da bu kadar kişi buları takip eder medyada ya da basında haber olabilecek ne kapasiteleri vardır Geçen gün bizim fenomen samet liçina ödül almış, adam tam labunya, bunun kapasitesi nedir de ödül alıyor gerçekten anlamakta zorlanıyorum, biri izah ederse sevinirim.

bilgi uzmanı pilavcı sabahattin:

yeni dönemde tüm dünya elektronik olarak birleştiği için dünyanın her yer,nde var olan boş ve beyinsiz kişiler, olaylar bir araya geliyor..yığılma oluyor yani...o kadar...

Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.