Aydın Valiliği'nden yazılı açıklama

Güncel Haberler

AYDIN Valiliği'nce Didim ilçesinde bir firma tarafından yapılması planlanan 'Su Ürünleri Yetiştiriciliği Tesisi' ile ilgili ÇED raporu kapsamında engellemeler nedeniyle yapılacak olan bilgilendirme toplantısının yapılamaması üzerine yazılı açıklaması yapıldı.

AYDIN Valiliği'nce Didim ilçesinde bir firma tarafından yapılması planlanan 'Su Ürünleri Yetiştiriciliği Tesisi' ile ilgili ÇED raporu kapsamında engellemeler nedeniyle yapılacak olan bilgilendirme toplantısının yapılamaması üzerine yazılı açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında, konu ile ilgili yayımlanan haberlerde eksik bilgiye dayalı, gerçek dışı iddialara yer verildiği ifade edildi.

Didim ilçesinde bir firma tarafından yapılması planlanan 'Su Ürünleri Yetiştiriciliği Tesisi' ile ilgili ÇED raporu bilgilendirme toplantısının, engellemeler nedeniyle yapılamamasına yönelik basında yer alan bazı haberler nedeniyle Aydın Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada haberlerde eksik bilgiye dayalı, gerçek dışı iddialara yer verildiği belirtilerek şöyle denildi:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çevresel Etki Değerlendirme, Didim, Aydın, Güncel, Haberler