Haberler

Amerikanlar Kilo Verme Konusunda İddalı, Fakat Rekoru Kıran Bir Türk Oldu!

ilandır
Güncelleme:

Yabancı gazeteler yakın zamanda Minnesota'lı diyetisyenler tarafından keşfedilen yöntem sayesinde obezite hastalarında kayda değer kilo kaybı gözlemlediklerini belirtiyor. Bünyeleri daha önce denedikleri hiçbir diyete yanıt vermeyen insanlar bile bu yöntem sayesinde 1 ay içerisinde 10-14 kg arası kilo verebiliyor.

 Yabancı gazeteler yakın zamanda Minnesota’lı diyetisyenler tarafından keşfedilen yöntem sayesinde obezite hastalarında kayda değer kilo kaybı gözlemlediklerini belirtiyor. Bünyeleri daha önce denedikleri hiçbir diyete yanıt vermeyen insanlar bile bu yöntem sayesinde 1 ay içerisinde 10-14 kg arası kilo verebiliyor.


Hepsi bir yana, şu ana kadarki kilo kaybı rekorunu hiçbir diyet veya egzersiz yapmadan 2 ay gibi kısa bir süre içinde 24 kilo veren İstanbul – Anadolu yakasından 36 yaşındaki Ahmet tutuyor. Vücudundaki bu büyük değişime rağmen, sağlığı hiçbir şekilde etkilenmeyen ve 5 aydır yeni kilosunu koruyan Ahmet hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu belirtti. Ahmet:

 




Bu kadar kısa süre içinde 24 kilo vermeyi nasıl başardı? Nasıl bir yöntem uyguluyor? Ahmet bu sorulara şöyle cevap verdi:
Yaşam tarzım kilo vermeye hiç uygun değil, birayı çok severim ve spor salonlarına gitmeye veya kendimle ilgilenmeye zamanım yok, bu yüzden de hafif göbekli, fazla göz alıcı olmayan biriydim. Eşim bu konuyu fazla umursamıyordu. Fakat arkadaşlarıyla sohbet ederken konusu açılınca benim hakkımda şöyle dediğini duydum:

‘..bi Kıvanç Tatlıtuğ değil tabii…
’Bunu duymak pek hoşuma gitmedi tabii, fakat son 4 yılda ipin ucunu hafiften kaçırdığım için bir cevap da veremedim. Birçok kez yaşam stilimi değiştirmeye, kontrolü ele almaya karar verdim fakat dikkatlice yediğim her şeyin kalorilerini saymak ve disiplinli beslenmek bana imkansız görünüyordu. Birkaç günlüğüne motivasyonumu toplayıp çeşitli diyetler, beslenme yöntemleri denerdim fakat daha başlamadan sonuç belliydi. Büyük değişim bana Eylül’ün 13’ünde geldi.

Hayatımda muazzam değişikliklere sebep olacak, küçük, beyaz bir kutu içinde gelen bu inanılmaz içeceğin elime geçtiği o güneşli, sakin ve huzur dolu günü hatırlıyorum. Amerikada yaşayan ablam üzerinde ‘Bir de bunu dene Ahmet,

 ‘Amerikada kilo kaybı denince akla bu geliyor.’  

Meraklanmaya başlamıştım. Düz Karın İlkeleri’ni ve yağ yakmakla sorumlu bu besin maddesini araştırdım ve farklı internet sitelerinde yüzlerce farklı görüş okudum. Herkes ürünün nasıl harika olduğundan, yavaş metabolizmalarda harikalar yarattığından, çok etkili olduğundan ve hiçbir şekilde bağımlılık oluşturmadğından bahsediyordu. O zamanlar Türkiye’de satılmıyordu. Ablam sağolsun, bedavadan iki kutu elime geçmişti, tam 2 ay yetecek kadar. Günde 2 kupa içtim, kahvaltıdan önce ve öğle yemeğinden sonra.

Kilo vermek nasıl aynı anda hem doğal hem güvenli hem de etkili olabilir?

Ürününün gücü en önemli bileşeninde yatıyor –Yeşil Kahve Çekirdeği (Güney Amerika civarlarında yetişen ve çok yüksek ORAC faktörüne sahip olan, yani yüksek oranda antioksidan içeren küçük bir bitki). Günümüzde, birçok toplum günlük beslenme şekilleri nedeniyle bu önemli bileşenden tamamen yoksun kalıyor. Obezite ile mücadele eden insanlar düşük kalorili diyetleri deniyor, sağlıklı denilen yiyecekleri tüketmeye çalışıyor fakat yine de kilo veremiyor. Çünkü beslenmelerine bu bileşeni eklemeleri gerektiğini bilmiyorlar.

Bileşen, tek başına tüm gereksiz yağ hücrelerini yok ediyor

Tipik kilo verme amaçlı diyet Yeşil Kahve Çekirdeğiile desteklenmiş beslenme planı yağ dokusu(yakılması en zor)Yağ dokusu yavaş yavaş yakılır.Yeşil Kahve Çekirdeği içten çalışır ve yağ dokusunun yakımını hızlandırır.


İnsanlar üç tip yağa sahiptir, en çok sıkıntı çekilen göbek, kalça ve bel üzerindeki yağlar da bu üç kategoriye dahildir. Bu yağlar antioksidanlar olmadan yakılamaz. Günümüzde tüketilen modern işlenmiş yiyecekler neredeyse hiç antioksidan içermez, bu da vücudun ‘en kötü’ yağlara ulaşımını kısıtlar, yakılmalarını engeller. Beslenmenize yeterli miktarda antioksidan ilave etmenizin tek yolu ise yardımcı ürünler kullanmanız. Yeşil Kahve CoffeeFit ürünü Yeşil Kahve Çekirdeği içeriyor ve şu ana kadar incelenmiş ürünler arasında en yüksek antioksidan oranına sahip. Kilo kaybı bu şekilde mümkün oluyor.

Diğer yöntemlerden 3 kat daha etkili!

Dengeli bir beslenme ve Yeşil Kahve CoffeeFit ürününün katkısı ile diğer ürünlere oranla kilo kaybının 3 kat hızlandığı gözlemleniyor. Bu da geleneksel yöntemlerle haftada 1 kilo kaybediyorsanız bu metodla 3 kilo kaybedebileceğiniz anlamına geliyor. 


Ürün 3 aşamada çalışıyor:
İlk aşamada vücut genelinde gereksiz yağ dokusu yakılıyor.
Sonrasında, tüm vücudunuzu arta kalan gereksiz yağ tabakasından ve toksinlerden arındırılıyor.

En sonunda, metabolizmayı uyararak kaybettiğiniz kiloları geri almanızı (yo-yo etkisi) engelliyor


Amazon bitkisinin doğal özünün yanı sıra, etkisini katlayan diğer bileşenler de içeriyor; EGCC adlı kandaki şeker seviyesini ayarlayan madde, vücudun daha verimli yağ yakabilmesi için kafein, toksik maddelerin arındırılmasına yardımcı olması için yeşil çay ve metabolizmayı hızlandıran krom gibi maddeler.

Ülkemizdedirekt olarak üretici firmasından alabilirsiniz      

 

 

Kahve Çekirdeği Kıvanç Tatlıtuğ İstanbul Advertorial Haberler Haberler

title