Haberler

Amerikalı Heyet Kırım'da İncelemelere Başladı

2014 yılında referandumla Rusya topraklarına katılan Ukrayna ve Rusya arasındaki tartışmalı bölge olan Kırım’da ABD’li bir heyet inceleme başlattı.

2014 yılında referandumla Rusya topraklarına katılan Ukrayna ve Rusya arasındaki tartışmalı bölge olan Kırım'da ABD'li bir heyet inceleme başlattı.

Ukrayna'da çıkan iç savaştan sonra 2014 yılında Kırım'da yapılan referandumla Rusya topraklarına katılan Kırım'da tartışmalar halen sürüyor. Ukrayna ve Rusya arasında Kırım'ın kendilerine ait olduğu yönünde uluslararası politik mücadele gözlenirken, Kırım'da Rusların yerel halka baskı yaptığı haberleri gündemden düşmüyor. Amerikalı 4 yetkili resmi ziyarette bulunduğu Kırım'da iddiaları araştıracak, bölgeleri ziyaret edecek, yerel halkı dinleyecek, Kırım'ın şu anki durumu hakkında tam teşekküllü inceleme yapacak.

9 Eylül'de sona erecek

Ziyaret Simferepol'deki 'Nadejda' isimli anaokulundan başladı. Heyet daha sonra Kırım parlamentosu üyeleriyle görüşmeler gerçekleştirecek. Ziyaretin ilk günü müzeleri ve okulları ziyaret eden Amerikalı heyet, bir yetimhane dahil Simferepol ve Yalta'da da incelemelerde bulunacak. Kırım'daki durumu görmek için daha önce de yabancı heyetler ziyarette bulunmuştu. Norveçli bir heyet 17 Ağustos'ta yarımadaya gelmişti. Slovakyalı bir heyet de 1 Ağustos'ta Kırım'ı ziyaret etmişti. Yarımadada Almanya, Fransa ve Çekyalı heyetler de bulunmuştu. - MOSKOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Federasyonu Ukrayna Kırım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title