Haberler

Amerikalı Basketbolcular Nazilli'yi Ziyaret Etti

Kültürel değişim programı çerçevesinde 10 günlük kamp çalışması yapmak üzere Denizli’ye gelen Amerika Las Vegas Nevada Cawls Koleji Basketbol takımı, Nazilli'de öğrencilerle bir araya geldi.

Kültürel değişim programı çerçevesinde 10 günlük kamp çalışması yapmak üzere Denizli'ye gelen Amerika Las Vegas Nevada Cawls Koleji Basketbol takımı, Nazilli'de öğrencilerle bir araya geldi.

Denizli'de kamp çalışmaları esnasında Nazilli Belediyespor Genç Erkek Basketbol Takımı ile dostluk maçı yapmak üzere ilçeye gelen ABD Las Vegas Nevada Cawls Koleji Basketbol takımı, maçın ardından ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında öğrencilerden yoğun ilgi gören misafir sporcular, öğrencilerle sohbet etme fırsatı buldu.

Ziyaret ettikleri okulda yabancı dile hakim çok sayıda öğrencinin bulunmasını memnuniyetle karşılayan misafir sporcular, "Standartların üzerinde imkanları olan ve eğitime çok önem veren bir okulda bulunmaktan memnun olduk" diye konuştu.

Öğrencilerle birlikte basketbol gösterisi yaparak izleyicilerden yoğun alkış aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Las Vegas Denizli Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title