Haberler

Ameliyat olan oğlunu hastanede öldüren anne: Cennete gidecek diye yaptım

Güncelleme:

Ankara'da 10 yaşındaki oğlunu kepçe kulak ameliyatı olduğu hastanenin tuvaletinde boğarak öldüren anne, son savunmasında, "Ben olayı, 'ölünce cennete gidecek' diye yaptım" dedi. Anne, oy çokluğuyla müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Oğlunu hastanede öldüren anne Nurhan S., 2015 yılının şubat ayında, oğlu Osman S.'yi otoplasti (kepçe kulak) ameliyatı olması için Gazi Hastanesi'ne yatırdı. Ameliyatın ardından tedaviye alınan oğlunun yanında refakatçi kaldı. Ancak ameliyattan birkaç gün sonra Nurhan S., oğlunu hastane tuvaletinde boğarak, öldürdü. Tutuklanan anne hakkında müebbet hapis cezası verildi.

"ÖLÜNCE CENNETE GİDECEK DİYE YAPTIM"

Ankara 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Nurhan S. ve avukatı katıldı. Son savunması sorulan anne, oğlunun ameliyat sonrası acı çektiğini, kendisinin de bu durum karşısında sürekli ağladığını anlatarak, "Ben oğlumu çok seviyordum. Hastanedeyken, 'anne çok acı çekiyorum, gel beraber dua okuyup ölelim' dedi. Ben olayı, 'ölünce cennete gidecek' diye yaptım. Pişmanım" diye konuştu.

Sanık avukatı ise müvekkilinin olaydan sonra uzun süre akıl hastanesinde kaldığını ve akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etti. Müvekkilinin genç yaşta istemediği biriyle evlendirildiğini ve şiddet gördüğünü öne süren sanık avukatı, Nurhan S.'nin o dönemden sonra psikolojik destek aldığını iddia etti.

MAHKEME MÜEBBET HAPİS CEZASI VERDİ

Mahkeme heyeti, anne Nurhan S.'yi oy çokluğuyla 'çocuğunu kasten öldürmek' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Karara bir üye hakim, sanığın akli dengesinin yerinde olmadığını, ceza yerine koruma tedbiri uygulanması gerektiğini bildirerek, şerh koydu. Anne ile oğlunun, tuvalete el el yürüdükleri anın görüntüsü hastanenin güvenlik kamerasınca görüntülenmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ankara 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (73)

ayhan:

ülkenin içine sıçtılar - eğitim yerlerde! devlet nerede

52
20
yanıtYanıtla
ŞAKAŞUKA:

Bu yorumu da aynen bastılar ya, şaştım doğrusu.

yanıt0
yanıt0
BİRSEN:

Allah belanı versin senin içim sızladı senin nasıl bir vicdanın var pislik

44
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Allah belânı versin.Nasıl kıydın gül gibi yavrucağa

35
0
yanıtYanıtla
Güneş:

Be şerefsiz kadin insan canina kiyarmi hiç,mikrop kadin

yanıt1
yanıt0
zamazingo:

ALLAH bir an evvel senin belanı verip cehennemin dibine atsın diye bence senin gibileri atta yapmalı direk.

32
1
yanıtYanıtla
Cehennemin dibi:

Seni de bir an önce Cehennemin dibine gitmen için infaz etmek lazım, ama ne yazık ki senin gibi vahşileri yaşatmak üzerine kanunlarımız var.

27
2
yanıtYanıtla
woman:

Allah''ın belası. . sende cehenneme git inşallah

26
0
yanıtYanıtla
RACO:

bir insan çocuğundan ne ister yav??

26
0
yanıtYanıtla
Tepki:

Mal haydi o cennete gitti sen nere gideksin tam mal direk ömür boyu hapis cezası

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title