Haberler

Amed SFK Antalya'da Güç Depoluyor

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün devre arası hazırlık kampı Antalya'da devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün devre arası hazırlık kampı Antalya'da devam ediyor. Günde çift idman yaparak ligin ikinci yarısına hazırlanan yeşil kırmızılı ekipte, transfer çalışmaları da aralıksız sürüyor.
Şuana kadar ara transferde Sarıyer'de forma giyen eski oyuncusu Ercüment Balıkçı'yı kadrosuna katan Amed SFK'da diğer mevkilere yapılacak takviyeler için arayışların devam ettiği belirtildi.

Kemer'deki Limak Limra Otel'de devam eden kamp çalışmalarını 8 Ocak'ta tamamlayacak olan Amed SFK, 11 Ocak Pazartesi günü Şanlıurfaspor'la yapacağı kupa maçı için buradan Şanlıurfa'ya geçecek. Şanlıurfa GAP Arena'da oynanacak Şanlıurfaspor-Amed SFK karşılaşması A Spor tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Amed SFK Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, Antalya'daki devre arası hazırlık kampının iyi geçtiğini söyledi. Yeşil, rakip bulmaları halinde bir hazırlık maçı yapmayı planladıklarını kaydetti. Hazırlık maçına takılmadıklarını hedeflerinin transfer olduğunu ifade eden Yeşil, şöyle dedi:

"Hazırlık maçı konusun bizim için önemli değil. Önemli olan lig ve kupa maçlarıdır. Çünkü 11 Ocak'tan itibaren kupa ve ligde arka arkaya maçlar yapacağız. Takımın yorulmasını ve sakatlık yaşanmasını engellemek için hazırlık maçı düşünmüyoruz. Transferle ilgili arayışlarımız var. Şu ana kadar somut bir gelişme yok ama yakında olmasını bekliyoruz."

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title