Haberler

Amca, Arazi Meselesi Yüzünden Çıkan Kavgada 2 Yeğenini Öldürdü

Güncelleme:

Aksaray'da bir kişi, arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 yeğenini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Aksaray'da bir amca, aralarında arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 yeğenini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Eskil ilçesine bağlı Gümüşdüğün köyünde akşam saatlerinde Hüseyin İ. (58), yeğenleri Murat (37) ve Uğur İ. (44) ile arazi meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin İ. av tüfeğiyle yeğenlerine ateş etti. Kafalarından vurulan 2 yeğen olay yerinde hayatını kaybederken, amca Hüseyin İ. av tüfeği ile birlikte Eskil İlçe Jandarma Komutanlığına teslim oldu. Cinayetin ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemleri alarak olay yerine emniyet şeridi çekti.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemeler yaparken, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri de çalışma yaptı. Yapılan incelemelerin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Eskil İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray Eskil 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (25)

kimsesiz:

benim asıl kızdığım nokta ekonomik durumu iyi olduğu halde küçük bir menfaati bile olsa her türlü yalanı dolanı yapan adamlar var. ucunda para varsa ne allah kalıyor nede kitap. gözünüzün içine baka baka yalan söylüyor. kuranın adı var. insanlar kendi kitabını kendisi yazıyor. devletten çal, işçiden çal, müşteriden çal. dahası yıllardır ekmeğini yediği değerli dürüst müşterisine bile kazık atıyor adam. zorda kalanıda harcıyorlar. bunu yapanlar sırtı kalın adamlar. varlık onları daha da acımazsızlaştırmış

13
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

KARDEŞİM ALLAH İNSANA NEFİS DENEN BİR OLGU VERMİŞ, ONU İYİYE KULLANIRSA CENNETE KÖTÜYE KULLANIRSA CEHENNEME . YOL SEÇME İNSANIN KENDİ İRADESİNDE . YANİ SU İÇİLİR İHTİYAÇLARIMIZI GİDERİR. AMMA SU BÜYÜK OLURSA, YÜZME BİLMEYİP İÇİNE DE GİRERSEK BOĞULURUZ ÖLÜMÜMÜZE SEBEP OLUR. O ZAMAN SU , SUÇLUDUR , DİYEBİLİR MİYİZ . BİZLERE BUNLARI YAPDIRAN İRADE DİR . ON SAHİP OLMAMIZ LAZIM DUR.

yanıt1
yanıt0
Allah affetsin:

Burdan okuyum yorum yapmak çok kolay ama Allaha dua edelim Allan bizide böyle cinnet durumlarından korusun. Ben bir kere cinnet geçirmiştim kendime geldigimde ne kadar büyük bir beladan kurtuldugumun farkına varmıştım. o yüzden böyle haberler görünce yorum yapmak çok kolay o durumu yaşamayan bilmez. Böyle tehlikenin geleceginin hissettiginiz zaman mutlaka o ortamdan uzaklaşın . .

11
3
yanıtYanıtla
Yaaaahu sorup durma:

Kes lan sesini!

yanıt0
yanıt0
Ekip şefi:

Yine rant yine para ama sorsan millet dindar. Birbimizi güzel kandırıyoruz

10
1
yanıtYanıtla
KARABÜK SPOR CİTY:

2 GÜN ONCE AYNI OLAY KARABÜKDE OLDU ALLAH SEYTANA FIRSAT VERMESIN :( OFKE ILE KALKAN ZARARLA OTURUYOR

9
0
yanıtYanıtla
Dragni:

Allah bu menfaat ve paranın belasını versin.noldu şimdi,bitirdin ve bittin.

8
0
yanıtYanıtla
Arif:

Cinnet ne kardeşim. Her cinayet sonrası bu saçma sapan lafın arkasına sığınmayın. Psikolojik hastaysan git tedavi ol ilacını al cinnetmiş bakın bunun adı öfke kontrolsüzlüğü ve para için öldürme güdüsüdür okadar

8
0
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

arazileri içerdeyken ekersin artık bro

6
2
yanıtYanıtla
...:

olum allah belanızı versın lan para mal mulk gozunuzu kor etsın cehennemde catır catır yan ınsallah

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title