Haberler

Ambulansla Traktör Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Akhisar'dan Manisa yönüne giden ambulans, bugün saat 15.30 sıralarında, Hacırahmanlı Beldesi Kavşağı'ndaki traktörle çarpıştı.

Akhisar'dan Manisa yönüne giden Gökhan Marul'un kullandığı 45 VF 093 plakalı ambulans, bugün saat 15.30 sıralarında, Hacırahmanlı Beldesi Kavşağı'nda Halit Çağlar (61) yönetimindeki 45 HK 095 plakalı traktörle çarpıştı. Kazada, traktör sürücüsü Çağlar yaşamını kaybederken, ambulansta bulunan beyin tümörü hastası Müjgan Komşu ile Acil Tıp Teknisyeni Mehmet Şentürk yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada kaza nedeniyle İzmir-İstanbul Karayolu bir süre trafiğe kapandı. Kaza yapan ambulansın, Soma'da özel bir hastaneye ait olduğu ve beyin tümörü hastası olan Müjgan Komşu'yu İzmir'deki başka bir özel bir hastaneye götürmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kazada ölen Halit Çağlar'ın ise traktör ile üzüm taşıdığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hacırahmanlı Akhisar İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title