Haberler

    Amazon Yakında Bombayı Patlatacak: 6 Kameralı Telefon!

    ticaret devi Amazon'un yakında çıkaracağı akıllı telefonu hakkında bomba iddialar var.

    Emre Çetinkaya - -

    Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük e-ticaret şirketi Amazon'un akıllı telefon üreteceği haberleri gelmişti. Ancak Amazon'un bu merakla beklenen akıllı telefonu geçtiğimiz yıl bir türlü çıkmadı. Geçtiğimiz günlerde gelen bilgilere göre ise Amazon'un bu akıllı telefonu yakında tanıtılacak. Şimdi ise KGI Securitiesanalisti Ming-Chi Kuo bu cihazla alakalı oldukça önemli bilgiler paylaştı.


    Ming-Chi Kuo'ya göre, Amazon'un akıllı telefonu 3 ile 6 ay arasında bir süre içerisinde çıkacak. Amazon'un akılı telefonunda e-okuyucular ve tabletlerle benzer donanım stratejisini kullanacağı da söylenenler arasında.


    Öte yandan yakında ortaya çıkacak olan bu cihaz ile alakalı en dikkat çeken iddia ise tam olarak 6 kameraya sahip olacağı iddiası. Evet yanlış duymadınız, tam 6 kamera! Ming-Chi Kuo, akıllı telefondaki anahtar özelliğin, 6 kamera olacağına inandıklarını söyledi. Belirtilene göre, şu an standart haline gelen iki kameranın dışındaki dört kamera jest kontrolü için kullanılacak.


    Şu anda bu cihaz hakkında bunların dışında başka bir bilgi yer almıyor. Ancak 6 kameralı bir akıllı telefonun, mobil dünyada çok ses getireceğini şimdiden rahatlıkla söyleyebiliriz.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title