Haberler

Amazon.com.tr'de yılbaşı fırsatları başladı

Amazon.com.tr'nin elektronikten oyuncağa, modadan kitaba birçok farklı kategoride gerçekleştireceği yılbaşı fırsatları başladı.

Amazon.com.tr'nin elektronikten oyuncağa, modadan kitaba birçok farklı kategoride gerçekleştireceği yılbaşı fırsatları başladı.

Amazon.com.tr'den yapılan açıklamaya göre, 24-27 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak yılbaşı fırsatlarında oyuncaktan elektroniğe, modadan kitaba kadar birçok kategoride yüzlerce ürün yüzde 60'a varan indirimlerle tüketicilerle buluşuyor.

Ayrıca 24-27 Aralık tarihleri arasında yılbaşı fırsatları dönemi boyunca 150 TL ve üzeri siparişlerde "Ücretsiz Ekspres Teslimat" seçeneği sunuluyor. Hizmet, Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen ürünlerde geçerli oluyor.

"Ücretsiz Ekspres Teslimat" hizmeti Ankara, Bursa, İstanbul (Adalar, Çatalca ve Silivri hariç), İzmir ve Kocaeli'nin de dahil olduğu illerin seçili ilçelerinde ve limitli taşıma kapasitesiyle geçerli olacak.

Amazon.com.tr müşterileri 50 TL ve üzeri siparişlerinde "Ücretsiz Standart Teslimat" hizmetinden faydalanmaya devam edebiliyor. "Ücretsiz Ekspres Teslimat", 150 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılara sunulmuş ek bir hizmet olarak ön plana çıkıyor.

Yılbaşı fırsatları kapsamında yer alan indirimlerden bazıları şöyle:

"Seçili kadın ayakkabıları yüzde 60'a, seçili LEGO setleri yüzde 25'e, seçili bebek ve çocuk sneakerlar yüzde 60'a, seçili Arzum ürünleri yüzde 35'e, bebek bezleri yüzde 40'a, seçili Levi's, Tommy Hilfiger, Jack&Jones ürünlerinde yüzde 60'a varan indirimler sunuluyor. Lenovo Ideapad S540 yüzde 19, Samsung Galaxy M10 yüzde 28, çok satan çocuk kitapları yüzde 50, Beats Solo3 Bluetooth kulaklık yüzde 50 indirimle alıcısını bekliyor."

Kaynak: AA / Güncel

Yılbaşı Aralık Amazon Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title