Haberler

Amatör Maçtaki Kavgayı Polis Biber Gazı Sıkarak Önledi

Zonguldak'ta Amatör Karşılaşmada Futbolcu ile Taraftar Arasındaki Sözlü Tartışmada, Bir Taraftar Futbolcuların Üzerine İçerisinde Ateş Yakılan Tenekeyi Attı.

Zonguldak'ta amatör karşılaşmada futbolcu ile taraftar arasındaki sözlü tartışmada, bir taraftar futbolcuların üzerine içerisinde ateş yakılan tenekeyi attı.

Polis, biber gazı sıkarak öfkeli taraftarları uzaklaştırdı.

Zonguldak'ta amatör karşılaşmada futbolcu ile taraftar arasındaki sözlü tartışmada, bir taraftar futbolcuların üzerine içerisinde ateş yakılan tenekeyi attı. Polis, biber gazı sıkarak öfkeli taraftarları uzaklaştırdı.

Bugün, Kozlu Adnan Taneri Sahası'nda oynanan Terakkispor ile Elmatepe Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. 31'nci dakikada birbirlerine sert giren Özden ile Hasan tartıştı. Hakem Serkan Akal, iki futbolcuyu da yanına çağırarak çift sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Soyunma odasına giden Terakkisporlu Hasan'a, karşı takımın taraftarları laf attılar. Hasan'ın taraftarlara cevap vermesi üzerine ortam gerildi. Bazı taraftarlar tel örgülere çıkarak sahaya girmek istedi. Bu sırada Terakkispor'un yardımcı antrenörü Gündüz Torlak, taraftarların sahaya girmesine engel olmaya çalıştı. Bu sefer de yardımcı antrenör Torlak ile taraftarlar arasında tartışma başladı. Bir taraftar içinde ateş yakılan tenekeyi Terakkisporlu futbolcuların ve teknik heyetin üzerine attı. Terakkispor Antrenörü Çetin Aydın üzerine gelen tenekeden kaçarak son anda kurtuldu. Olaylara müdahale eden polisler, öfkeli taraftarları biber gazı sıkarak dağıttı. Tribünlerden sahaya pet şişe atılırken, tribüne çıkan polisler taraftarları yatıştırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title