Haberler

Amatör Lige 2 Yabancı Transfer

- (Özel Haber) Amatör lige 2 yabancı transfer

VAN - Van Erciş Gençlik Belediyespor Futbol Takımı, Mali uyruklu Boabacar Faradji Diallo ile Mahmadou Kebe'yi transfer ederek ilçe tarihinde bir ilke imza attı.

Erciş Gençlik Belediyespor tesislerinde basının karşısına çıkan yabancı uyruklu futbolcular, Erciş Gençlik Belediyespor'u hak ettiği yere taşıyacaklarını belirterek şampiyonluk sözü verdi. Erciş Gençlik Belediyespor Takımı Asbaşkanı Muammer Altun, hedeflerinin bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk olduğunu belirterek, transfer ettikleri yabancı uyruklu 2 futbolcu ile birlikte güçlerine güç kattıklarını söyledi. Spora katkı ve destek veren herkese çağrıda bulunan Altun, "Böyle güzide kardeşlerimiz neden çoğalmasın? Neden takım daha iyi olmasın? Burada özellikle Ercişli iş adamlarımıza sesleniyorum. Hep birlikte Erciş Gençlik Belediyespor'u hak ettiği yere birlikte taşıyalım. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen kulübümüzün onursal başkanı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Şirin Yaşar, Kulüp Başkanımız Zekeriya İnan, katkılarını her daim yanımızda gördüğümüz Spor Müdürümüz Sayın Murat Şebap, Koordinatörümüz Mahmut Büyükaslan, takım kaptanımız Müvlüt Yeşilyurt, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.

Yeşilyurt : "Arkadaşlarımız bu transferle birlikte Erciş tarihine de geçmiş oldular"

Takım Kaptanı Mevlüt Yeşilyurt ise, takım olarak bu sezon BAL'da mücadele vereceklerini belirterek, kolej havasında bir takım oluşturduklarını ve şampiyonluk mücadelesi vererek takımlarını 22 yıl aradan sonra tekrar 3. Lig'e çıkartacaklarının sözünü verdi. Transfer ettikleri Mali uyruklu 2 futbolcu ile birlikte 13 yeni futbolcu transferi gerçekleştirdiklerini anlatan Yeşilyurt, "Yabancı futbolcularımızı tavsiye üzerine değil, izleyip öyle getirdik. Bu arkadaşlarımızın haricinde dışarıdan takımımıza kazandırdığımız 11 futbolcumuz daha var. Malili Boabacar forvet oyuncusu, geçen yıl İstanbul'da futbol hayatına başlamış. Yine Mali uyruklu Mahmadou Kebe ise orta sahada oynuyor, hücuma dayalı özelliği olan futbolcu arkadaşımız. O da, bu yıl yeni Türkiye'ye geldi. İstanbul'da yaşayan Afrikalıların katıldığı ve Afrika topluluğunun düzenlediği Afrika Ulusal Kupası'nda Mali'yi şampiyon yapan golleri atmışlardı. Arkadaşlarımız bu transferle birlikte Erciş tarihine de geçmiş oldular. İnşallah bu arkadaşlarımız, yaşamış oldukları o şampiyonluğu takımımızı 3. Lig'e taşıyarak burada da bizlere yaşatırlar" şeklinde konuştu.

Oyunculardan şampiyonluk sözü

Mali uyruklu Boabacar Faradji Diallo ile Mahmadou Kebe ise, Erciş'i çok sevdiklerini ve insanların misafirperver olduklarını belirterek, şampiyonluk sözü verdiler.

Erciş Gençlik Belediyespor Müdürü Murat Şebap da, Ercişlilere seslenerek, takıma sahip çıkmalarını istedi. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Kulüp Başkanı Zekeriya İnan, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara teşekkürlerini bir kez daha ileten Şebap, sporun her alanında Erciş'in söz sahibi olduğunu, futbolda da bunu kanıtlayarak takımlarını 3. Lig'e çıkartacaklarının sözünü verdi.

Koordinatör Mahmut Büyükaslan ise, altyapıya büyük önem verdiklerini, bunu büyük takımlara transfer ettikleri futbolcularla kanıtladıklarını belirterek, Erciş'i güzel günlerin beklediğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mamadou Diallo Yeşilyurt Erciş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title