Haberler

Amatör Lig Maçında Kavga

Malatya'da Amatör Lig Maçında Çıkan Kavgada Bir Yönetici Baygınlık Geçirirken, Güvenlik Güçleri Tartışmaları Yatıştırmakta Zorlandı.

Malatya'da amatör lig maçında çıkan kavgada bir yönetici baygınlık geçirirken, güvenlik güçleri tartışmaları yatıştırmakta zorlandı.

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde Orduzu Pınarbaşı'ndaki sentetik sahada Darendespor ile Doğanşehir Belediyespor arasındaki karşılaşmada gergin anlar yaşandı. B Gurubu'nda kümede kalma mücadelesi veren Darendespor'un Doğanşehir Belediyespor'a 4-3 mağlup olmasıyla birlikte sahada arbede yaşandı. Oldukça gergin bir havada oynanan maçta 3 kırmızı kart çıkarken, Darendesporlu yöneticiler ve futbolcular karşılaşmanın yan hakemi Mehmet Çolak'ı suçladılar. Darendesporlular ligden çekilme tehdidinde bulunarak yetkilileri göreve çağırdı.

Çıkan tartışmalarda baygınlık geçiren Darendesporlu bir yöneticiye ilk müdahaleyi güvenlik görevlileri yaparken, polis maçta hakeme gösterilen tepkiyi önlemekte zorlandı.

(NA-İK-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title