Haberler

Amatör futbol kulüplerine malzeme yardımı yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 96 amatör spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 96 amatör spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı.
Sümer Sahası'nda yapılan malzeme dağıtım törenine, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Balancıoğlu,Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı, malzeme yardımı yapılan kulüplerin idarecileri ve antrenörleri katıldı. Törende konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gençlerin spor yapmasını amaçladıklarını belirterek, "96 kulübümüze bir sezonda yaptığımız iki yardımdan birini yapıyoruz. Tesis konusunda takdir edildiğimizi ama yeterli olmadığını biliyoruz. Yeni sezonun başarılı geçmesini temenni ediyorum" açıklamasında bulundu.
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı ise, "Kayseri tesis konusunda örnek oldu ama maalesef yeterli değil. Büyüklerimizden bu konuda destek bekliyoruz. Geçen sene Talasgücü Belediyespor U19 takımı Türkiye şampiyonu oldu. Takımımızı kutluyorum. Bundan sonraki senelerde başarılar diliyorum. Türkiye genelinde Altınordu hep konuşulur, Talasgücü Belediyespor da Kayseri'nin Altınordu'su olmaya adaydır. Ben buradan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.
Törende kulüplere içerisinde 20 ayrım forması, 20 çift krampon, 24 çift tekmelik 4 maç topu, 5 antrenman topu ve 2 kaleci eldiveninden oluşan spor malzemesi dağıtıldı.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soylarcı'nın konuşması
-Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Musa Soykarcı'nın konuşması
-Takımların kupalarını alması
-Malzeme yardımı alan kulüp idarecilerinin görüntüsü
-Genel detay


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Memduh Büyükkılıç Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title