Haberler

Amatör Balıkçılar Kıyasıya Yarıştı

"Amatorbalikavi" isimli bir internet sitesi tarafından üyelerine yönelik düzenlenen balık tutma yarışmasına Türkiye'nin çeşitli yerlerinden toplam 160 balıkçı katıldı. Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Kiriş beldesi sahilinde düzenlenen yarışmada amatörler balıkçılar birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

"www.amatorbalikavi.com" isimli bir internet sitesinin düzenlediği balık tutma yarışması, balık tutkunlarını Kemer'in Kiriş beldesinde bir araya getirdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren sahile dolan amatör balıkçılar, en fazla balık tutmak için birbirleriyle yarıştı. Amatör ve usta balıkçıları buluşturan yarışmada, erkekler kadar bayanlar da dikkat çekti.

Yarışmaya Antalya'dan katılan Özlem Kılınç Turan, balık tutmanın çok huzur verici ve dinlendirici olduğunu söyledi. Amatör balıkçılığa küçük yaşlarda babasının sayesinde başladığını anlatan Turan, yarışmada iddialı olduğunu ve kupayı almak için yarıştığını anlattı.

Yarışmayı düzenleyen internet sitesinin kurucusu Necdet Akgün, 2 yıl önce kurdukları sitenin bugün itibariyle 10 bine yakın üyesi bulunduğunu belirtti. Üyelerden gelen talep üzerine böyle bir yarışma düzenlediklerini ifade eden Akgün, "Buradaki amacımız yarışmadan çok üyelerimiz arasında tanışma ve kaynaşma sağlamak. Bunu da başardık. Çünkü birbirini hiç tanımayan üyelerimiz burada tanıştılar, dostluklar kazandılar. Bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz. Buna benzer organizasyonlar yurt dışında çok yapılıyor. Biz bunun Türkiye'de de yapılabileceğini kanıtladık" dedi.

Toplam 6 kategoride gerçekleştirilen yarışmanın son bölümünde en uzağa olta atma yarışması düzenlendi. Bu kategori mesafelerin ölçümünün kesin olabilmesi için kumsalda yapıldı.

Yarışma sonuçlarına göre, En Büyük Balık dalında İlem Gençsoy, En Çok Balık dalında Ertuğrul Turan, Bayanlar dalında Özlem Kılınç Turan, Çocuklar dalında Atakan Turan, En İlginç Balık dalında Yaşar Çağlayan, En Uzağa Olta Atma dalında ise Cem Ateş birinci oldu. Birincilere kupası site kurucusu Necdet Akgün tarafından verildi.

(ŞT-SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title