Haberler

Amasya: Türk Eğitim-sen Ankara Yollarında

Türk Eğitim-sen Şube Başkanları, Öğretmenlerin Sorunlarını Dile Getirmek İçin Ankara'ya Giderek Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile Görüşecek.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanları, öğretmenlerin sorunlarını dile getirmek için Ankara'ya giderek Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile görüşecek.

Öğretmenlerin sorunlarını dile getirmek için Ankara'ya gitmek üzere Trabzon, Rize, Ordu, Samsun, Tokat ve Amasya'dan yola çıkan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanları, Amasya'da mola verdi. Öğretmenlerin sorunlarını anlatmak için Ankara'ya gittiklerini ifade eden Türk Eğitim-Sen Amasya Şube Başkanı Kamil Terzi, "Hükümetin gayri milli eğitim politikalarını protesto etmek için Ankara'ya gidiyoruz. Türk Eğitim-Sen, hizmetlinin, memurun, öğretmenin sıkıntılarını dile getirmek için, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için Ankara'ya gidiyor. 23 Kasım tarihinde Anıtkabir'i ziyaret ettikten sonra Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile görüşeceğiz. Türk Eğitim-Sen daima eğitim çalışanlarının sesi olmaya devam edecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title