Haberler

Amasya TOKİ Konutları Bitmek Üzere

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Tarafından Amasya'da Yapılan Konutların İnşaatının Yapımında Sona Gelindi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Amasya'da yapılan konutların inşaatının yapımında sona gelindi. TOKİ tarafından Amasya'da yapımı devam eden 16 blok 256 daireden oluşan konutların inşaatında yüklenici firma tarafından verilen süreden önce inşaatın tamamlanması bekleniyor. 30 Kasım 2006 tarihinde temeli atıldıktan sonra bu zamana kadar büyük bir hız ile ilerleyen inşaatın bitiminden sonra hak sahiplerine teslim edilecek. Amasya'da TOKİ konutlarına büyük bir talep olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmet Özarslan, "Talep olması durumunda ikinci etap çalışmaları için Amasya'da yer tespitini yapıp, TOKİ'ye teslim edeceğiz" dedi.

Yaklaşık 150 kişinin istihdam edildiği konutların inşaatının bitmesinden sonra Seyhcui Mahallesi'nde yeni bir semtin ortaya çıkacağını ifade eden Başkan Özarslan, "TOKİ konutları kentin bu kesimine yeni bir görünüm ve hava kazandıracak" diye konuştu.

(DY-SA)

28.07.2007 16:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title