Haberler

Amasya: Polisten Zehir Operasyonu

Amasya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan zehir operasyonunda 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Amasya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan zehir operasyonunda 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, D.Ç. ve V.M. isimli şahısların Ticaret Lisesi önünde bazı şahıslara esrar maddesi satacakları bilgisini aldı. Bilgi üzerine takibe başlayan ekipler, içerisinde 3 kişi bulunan bir otomobilin Ticaret Lisesi önüne gelerek beklemeye başladıklarını tespit etti. D.Ç. ve V.M.'nin ise olay yerine yaya olarak geldi. D.Ç'nin olay yerinde biraz uzakta bulunan bir bankta oturduğu ve V.M.'nin olay yerine gelen otomobilinin arka koltuğuna oturduğu esnada operasyon yapıldı. Şahıslardan arka koltukta oturan V.M. ile F.K'nın arasında bulunan bir kağıtta sarılı vaziyette 25.22 gram kubar esrar maddesi, koltuğun altında 2.74 gram kubar esrar maddesi, D.Ç. isimli şahısın evinde yapılan aramalarda 123.69 gram kubar esrar maddesi, bahçesinde yapılan aramalarda ise ekili olarak 40 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Ele geçirilen esrar maddeleri ve kenevir köklerine el konulurken, gözaltına alınan F.K., H.Y., O.P., D.Ç. ve V.M. isimli şahıslar yapılan sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title