Haberler

Amasya'daki Trafik Kazası

Amasya'da oğullarının yemin töreninden dönerken geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren 4 kişi, Sinop'un Gerze ilçesinde toprağa verildi.

Amasya'da oğullarının yemin töreninden dönerken geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren 4 kişi, Sinop'un Gerze ilçesinde toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, dün Tokat'tan Amasya yönüne giden Cemil Verir'in (21) kullandığı 57 AH 606 plakalı otomobilin, Aydınca Beldesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanması sonucu yaşamlarını yitiren Fatma Küçük (51), Fadime Ak (40), Hasan Ak (18) ve Orhan Taşkın'ın (45) cenazeleri Gerze ilçesine getirildi.

Ölenlerden Fadime Ak, Hasan Ak ve Orhan Taşkın Sarıyer köyünde, Fatma Küçük ise Belören köyünde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

Fadime Ak, Hasan Ak ve Orhan Sarıyer cenazelerine Sinop Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fatma Küçük'ün cenazesine de ailesi ile yakınları katıldı.

-KAZA-

Dün Tokat'tan Amasya yönüne giden Cemil Verir'in (21) kullandığı 57 AH 606 plakalı otomobil, Aydınca Beldesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanmış, kazada, otomobilde bulunan Fatma Küçük (51), Fadime Ak

(40) ve Orhan Taşkın olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü Cemil Verir ve Hasan Ak (18) ise ağır yaralanarak Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Hasan Ak da yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaza yapanların Sivas 5. Eğitim Tugay Komutanlığında vatani görevini yapan Hüseyin Ak ile Hüseyin Küçük'ün yemin törenine katılan aileleri olduğu öğrenilmişti.

- SİNOP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title