Haberler

Amasya'da Oka Destekli 10 Projenin Sözleşmesi İmzalandı

Amasya’da Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli 10 projenin sözleşmeleri imzalandı.

Amasya'da Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli 10 projenin sözleşmeleri imzalandı.

Amasya Valiliğinde Vali Dr. Osman Varol, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ile diğer yetkililerin katıldığı törende projelerin imzaları atıldı.

Turizme Yönelik Mali Destek Programı ile TR83 Bölgesinde turizme yönelik fiziksel altyapının iyileştirilmesi, doğal, kültürel ve tarihi değerlerin erişilebilirliğinin, bilinirliğinin artırılması ve turizm alanlarında sürdürülebilirliğin sağlanmasının amaçlandığı, Organize Sanayi Bölgelerine Yönelik Mali Destek Programı ile de Osb'lerde ortak üretim altyapısının iyileştirilmesi yoluyla bölgenin rekabet ve yatırım gücünün artırılması, bölgede üretim ve ticaret alanlarında sunulan hizmetlerin geliştirilmesi, verimliliğin, erişilebilirliğin ve çevresel sürdürülebilirliğin sağlanması ile üretim ve ticaret kapasitesinin artırılmasının hedeflendiği bildirildi.

Altı Asırlık Resul Dede Cami Restorasyon Projesi, Suluova Madencilik Müzesi, Dijital Kent Amasya, Kadim Kentin Yeni Kültür Rotası, Sofular, Amasya Kalesi Sur Duvarları Onarım Projesi, 21.Yüzyılda Yavuz Selim Meydanı Düzenlemesi Projesi, Yeşilırmak Havzası Bölgesel Markalaşma ve Destinasyon Projesi, Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği, Boraboy Gölü Rekreasyonel Gelişim Projesi, Suluova TDİ Besi OSB Hayvan Sağlığını Koruma ve Nitelikli İnsan, Sağlıklı Hayvan Üretim, Eğitim ve Gelişim Merkezi Projesi, Amasya OSB'de Hizmet Kontrol ve Eğitim Merkezi Oluşturulması olmak üzere toplam 10 projeye kurumların öz kaynakları dahil toplam 14 milyon TL tutarında desteğin sağlanacağı, bu tutarın 6,2 milyon TL'sinin OKA tarafından hibe olarak karşılanacağı belirtildi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amasya OSB Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title