Haberler

Amasya'da Küçük Yaşta Kızlarla Birlikte Olan 12 Kişi Yakalandı

Merzifon İlçesi'nde Aralarında 13 ve 16 Yaşlarında 2 Küçük Kızın da Bulunduğu 6 Kadını Erkeklere Pazarlayan Şebeke ile İlgili Operasyon Devam Ediyor. 8 Zanlı Nöbetçi Mahkeme Tarafından Tutuklanırken, Bugün de 12 Zanlı Daha Gözaltına Alındı.

Merzifon İlçesi'nde aralarında 13 ve 16 yaşlarında 2 küçük kızın da bulunduğu 6 kadını erkeklere pazarlayan şebeke ile ilgili operasyon devam ediyor. 8 zanlı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, bugün de 12 zanlı daha gözaltına alındı.

Jandarmanın bir süreden bu yana takip ettiği fuhuş çetesine yönelik operasyon yapıldı. Merzifon İlçesi'nde başlatılan ve Amasya'da süren operasyonlarda H.K., A.K., M.K., Z.K., R.K., M.M., M.Y. ve A.B. olmak üzere toplam 8 kişi fuhuşa teşvik ve aracılık etmek suçlarından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Erkeklere pazarlananlar arasında 13 yaşındaki L.Ö. ile 16 yaşındaki M.Ö.'nün de bulunması üzerine polis operasyonu genişletti. Kızların ifadesi üzerine 12 zanlı daha gözaltına alındı. Erkeklere pazarlanan kadınlardan Gürcistanlı M.B. ile M.Y. sınır dışı edilmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi. Bir yetkili, operasyonun devam ettiğini, küçük yaştaki kızların zaman zaman karayolundan geçen şoförlere de pazarlandığının belirlendiğini söyledi.

Kızları pazarlayanlar arasında bulunan S.S. ile kayınvalidesi M.Y.'nin sorgusunun devam ettiği belirtildi. Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramada da ruhsatsız tabanca ile çok sayıda porno CD ele geçirildi. Olay Amasya'da büyük yankı uyandırdı. 13 ve 16 yaşındaki kızların 1 yıldan bu yana zorla fuhuş batağının içine sokulduklarını söyleyip ilde kendileriyle birlikte olan çok sayıda kişinin adlarını verdikleride ileri sürüldü. Kapsamlı operasyon devam ediyor.

Savaş TUTAK- Fehmi UMAN/MERZİFON (Amasya), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title