Haberler

Amasya'da Kaza ; 4 Ölü

Otomobil, Amasya'da kontrolden çıkarak tarlaya uçtu.

Sivas'ta asker yakınlarının yemin törenini izledikten sonra Sinop'a dönenlerin bulunduğu otomobil, Amasya'da kontrolden çıkarak tarlaya uçtu. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Sivas 5'inci Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yakınları er Hüseyin Ak ile er Hüseyin Küçük'ün yemin törenini izlemek için geçen Perşembe günü Sinop'tan 57 AH 606 plakalı otomobili kiralayan Cemil Verir, yanına yakınlarını alıp geceyi Sivas'ta geçirdi. Cuma günü de yemin törenini izleyip Amasya'ya geldi. Ardından da bu sabah saat 03. 00 sıralarında Amasya'dan ayrılan Verir'in yönetimindeki otomobil, kent merkezine 45 kilometre mesafedeki Ezinepazarı Beldesi'nde kontrolden çıktı.

Düz yolda kontrolden çıkan araç takla atarak tarlaya uçtu. Otomobilde bulunan Fadime Ak (40), Orhan Taşkın (45), Fatma Küçük (51) ve Hasan Ak (18) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Cemil Verir ise ağır yaralandı. Yaralanan Verir, ambulansla Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

ÖNLERİNE YABANİ HAYVan MI ÇIKTI?

Kaza yerinde yapılan incelemede yaklaşık 20 metre fren izi belirlendi. Bu nedenle kazanın önlerine çıkan bir yabani hayvandan kaçmak isterken olduğu ileri sürüldü. Konuyla ilgili soruşturmanın sürerken kazayı duyan yakınları şoka girdi. Sinop'tan Amasya'ya yakınları cenazeleri alırken gözyaşlarını tutamadılar. Cenazeleri teslim alan yakınları Gerze İlçesi'nde toprağa vermek üzere Sinop'a götürdü. - Amasya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title