Haberler

Amasya CHP Amasya Teşkilatından, Kılıçdaroğlu'na Yönelik Saldırıya Kınama

CHP Amasya teşkilatından, Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya kınamaCHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, Ankara'daki şehit cenazesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu uğradığı saldırıyı kınayarak, "Bu alçakça saldırı düzenleyenler, cumhuriyete, demokrasiye, ülkemizin birlik...

CHP Amasya teşkilatından, Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya kınama

CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, Ankara'daki şehit cenazesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu uğradığı saldırıyı kınayarak, "Bu alçakça saldırı düzenleyenler, cumhuriyete, demokrasiye, ülkemizin birlik ve beraberliğine sarsılmaz bir inançla bağlı olarak halkımızın iradesi ile birlikte yenilecektir" dedi.

Amasya'da CHP teşkilatı, şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya tepki gösterdi. CHP Amasya İl binasında Merkez İlçe Başkanı Ali Kilci ve partilerin katıldığı basın açıklamasında konuşan CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, yapılan saldırıyı lanetledikleri söyledi. Karagöz, "Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha da fazla ihtiyaç vardır. Bu alçakça saldırı düzenleyen ve bu saldırıdan beslenenler Cumhuriyete, demokrasiye, ülkemizin birlik ve beraberliğine sarsılmaz bir inançla bağlı olarak halkımızın iradesi ile birlikte yenilecektir. Bizler buradan tüm Türkiye'ye seslenmek istiyoruz. Genel Başkanımıza yapılan saldırı münferit ve provokasyon olarak yapılmıştır. Amasya İl örgütü olarak tüm halkımızı sağduyuya davet ediyor, tüm yetkililer tarafından yapılan saldırının faillerinin bir an önce yakalanarak gerekli cezai çekmeleri için ellerinden geleni hızlıca yapmaları gerektiğini ifade etmek istiyoruz. Bu saldırıyı tekrar esefle kınıyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin çok güçlü bir devlet olduğunu ve provakatif eylemlere karşı birlik, beraberlik içerisinde daha çok kenetlenerek bu hain oyunları bozacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Amasya Haberler

title