Haberler

Amasya Belediyesi 150 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Amasya Belediyesi Tarafından Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde Sünnet Ettirilen 150 Çocuk İçin Yapılan Sünnet Şöleninde Küçük Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler. AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akif Gülle, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Özgün, Belediye Başkanı İsmet Özarslan ve Çok Sayıda Amasyalının Katıldığı Sünnet Töreninde Belediye Tarafından Çocuklara Çeyrek Altın ...

Amasya Belediyesi tarafından Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirilen 150 çocuk için yapılan sünnet şöleninde küçük çocuklar gönüllerince eğlendiler. AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akif Gülle, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Özgün, Belediye Başkanı İsmet Özarslan ve çok sayıda Amasyalının katıldığı sünnet töreninde belediye tarafından çocuklara çeyrek altın takıldı. Sünnet düğünlerinde Belediye Başkanı İsmet Özarslan ve AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akif Gülle'nin etrafını çeviren küçük çocuklar sevgi gösterisinde bulunurlarken, aileleri de çocuklarla birlikte aynı heyecanı yaşadılar. Tüm masrafları belediye tarafından karşılanan sünnet düğününde çocuklar üstü açık otobüs ile şehir turu atarak gönüllerince eğlendi.

(DY-SA)

10.07.2007 19:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title