Haberler

Amasya Bayındırlık ve İskan Müdürü Tutuklandı

Amasya Bayındırlık ve İskan Müdürü Necdet Ş., Rüşvet İddiasıyla Polis Tarafından Gözaltına Alındıktan Sonra Çıkartıldığı Mahkeme Tarafından Tutuklanarak Cezaevine Konuldu.

Amasya Bayındırlık ve İskan Müdürü Necdet Ş., rüşvet iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, hak ediş raporunu onaylamak için kendilerinden rüşvet istediğini ileri süren müteahhitler G.K. ve A.A., Amasya'da 2 yıldır görev yapan Bayındırlık ve İskan Müdürü N.Ş. (52) hakkında şikayette bulundu. İddiaya göre, şikayet üzerine çalışma başlatan Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin seri numaralarını önceden aldığı paralarla buluşma yeri olan kent merkezindeki bir akaryakıt istasyonuna giden G.K. ve A.A., paraları Bayındırlık ve İskan Müdürü N.Ş.'ye verdi. Burada

önceden önlem alan polisler, N.Ş.'yi paralarla birlikte suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Sorgusu tamamlanan N.Ş., çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. N.Ş., adliye çıkışında gazetecilerin sorularına, "Yok böyle bir şey" diye cevap verdi.

(DY-SA-NÇ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title