Haberler

Amasya: Amasya'daki Otobüs Kazası

Amasya-tokat Karayolu'nda, Sürücüsünün Uyuması Sonucu Meydana Geldiği İddia Edilen Otobüs Kazasında Hayatını Kaybeden 3 Kişinin İsmi Belirlendi.

Amasya-Tokat Karayolu'nda, sürücüsünün uyuması sonucu meydana geldiği iddia edilen otobüs kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin ismi belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, kaza Amasya-Tokat Karayolu 60. kilometresinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Tokat istikametine seyir halinde olan Hasan Zorsu'nun (49) kullandığı 60 ZB 555 plakalı yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, otobüs sürücüsünün de aralarında bulunduğu 33 kişi yaralandı. Kaza sonrasında olay yerinde Amasya Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri, Amasya ve Turhal İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Amasya ve Turhal Şoförler ve Otomobilciler Odası kurtarma araçlarının yaptığı çalışmalar sonrasında otobüs bulunduğu yerden çıkarıldı.

Otobüsün ön tarafından sıkışarak hayatını kaybeden ve muavin olduğu belirlenen Cihan Karslı (27), uzun çalışma sonrası bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazada hayatını kaybeden yolcuların isimlerinin ise Emine Arsan (43) ile Şerife Yaylas (79) olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title