Haberler

Amasya 20 Günlük Bebeğinin Ölümüne Sebep Oldu

Annenin cinneti; 20 günlük bebeğini duvara çarparak öldürdüAMASYA'da cinnet geçirip, 20 günlük kız bebeğini duvarlara çarparak öldürdüğü iddia edilen 20 yaşındaki Ayşe I., polis tarafından gözaltına alındı.

Annenin cinneti; 20 günlük bebeğini duvara çarparak öldürdü

AMASYA'da cinnet geçirip, 20 günlük kız bebeğini duvarlara çarparak öldürdüğü iddia edilen 20 yaşındaki Ayşe I., polis tarafından gözaltına alındı.

Göynücek İlçesi'ne bağlı Yassıkışla Köyü'nde yaşayan Ayşe I., dün, Elif ismindeki bebeği ile birlikte Amasya kent merekezindeki Hacılar Mahallesi'nde oturan bir yakının yanına geldi. Yakının evinde kalan Ayşe I., gece iddiaya göre, henüz belirlenemyen bir nedenle cinnet geçirip, 20 günlük Elif bebeği duvarlara çarparak öldüresiye dövdü. Çığlık sesleri üzerine diğer odada bulunan yakınları odaya girdiklerinde gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Durum hemen sağlık ekipleri ve polise bildirildi. Eve gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından sağlık durumu ağır olan bebek, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen Elif bebek kurtarılamadı.

Olayın ardından anne Ayşe I., polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, "Bir anlık cinnetti. Ne yaptığımı bilemedim. Çocuğumun ölümüne sebep olduğum için çok üzgünüm" dediği belirtildi. Ayşe I. emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Göynücek Hacılar 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title