Haberler

    Alya Grandis'te Yüzde 15 Peşin 36 Ay Taksit İmkanı

    Alya Grandis Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Sabbağ projemlak.com'a özel açıklamalarda bulundu.

    Alya Grandis projesi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Alya Grandis Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Sabbağ, projede daire genişliklerini yüksek tutarak ailelere yönelik bir konsept oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

    Fiyat aralıklarının 715 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değiştiğini söyleyen Sabbağ, yüzde 15 peşinatla 36 ay vade imkanının bankalarla yapılan görüşmeler sonrasında anlaşma sağlanması durumunda yüzde 20 peşin kalanının ise banka kredisiyle ödenmesinin sağlanabileceğini belirtti.

    Alya Grandis"te lansmana yeni çıktınız ama satışlarınız ne durumda?

    Lasmandan sonra hareket devam ediyor. Lansmandan bu yana yüzde 3"lük bir satış gerçekleştirdik. Bir hafta içinde ise yüzde 20"ye ulaştık. Geri dönüşleri gayet güzel ve net olarak almaya başladık.

    Projenizde daire büyüklükleri 135 metrekareden başlıyor. Daireleri neden bu kadar büyük tuttunuz?

    Bu bölgede gelen müşterilerimizin talep ettikleri metrekareler büyük oluyor. 3+1 için net 140 metrekare, 4+1 için ise 155-160 metrekareleri talep ediyorlar. Biz de Alya Grandis projemizde bu talepleri göz önünde bulundurarak daha büyük metrekareli dairelere yöneldik ve ailelere yönelik daire tipleri planlamak istedik.

    Müşterilerinize ne gibi ödeme kolaylıkları sağlıyorsunuz?

    Müşterilerimize peşinatı yüzde 15-20 düzeyinde kalmak kaydıyla geri kalanını da 36 ay taksitlendirecek şekilde ödeme koşulları sunuyoruz.

    Gayrimenkul sektörünün teşviklere ihtiyacı var mı sizce?

    Eğer bankalar tarafından verilen hem konut kredilerini faiz oranlarının düşürülmesi hem de mevduatların düşük oranlarda tutulması otomatikman piyasalardaki dengeleri değiştirerek konut talebini artıracaktır. Bundan dolayı bankacılık sektöründeki düzenlemeler bizlere de yarayacaktır diye düşünüyorum.

    Hedef kitlenizde daha çok yabancılar mı mevcut?

    Hedef kitlemizde daha çok yerli müşterilerimiz mevcut. Hem şehrin içinden bu bölgelere gelen hem de bu bölgedeki fabrikaların şehrin dışına taşınmasından dolayı orada yaşamaya başlayan beyaz yakalıların bu bölgeyi tercih etmeleri bizlerin de hedef kitlemizi bu insanlara yönelik olarak belirlememize neden oldu.

    Projede kaç adet dükkan var ve bu dükkanların satışını yapacak mısınız?

    100 konutla birlikte 8 tane de dükkanımız var. Satışlarını gerçekleştireceğiz. Farklı metrekarelerde depolu dükkanlar olacaklar. Cadde formatında mağazalar olacak. Bu şekilde hizmet verecekler

    Alya Grandis"te aidat ücretleri ne kadar olacak?

    Ortalama metrekare bazında 2 - 2,5 lira olarak planlıyouz. Bu oranlar bürüt metrekareyle çarpılacak şekilde hesaplanacaktır. Yine sosyal tesislerin hepsinden yararlanılacak; güvenlik, peyzaj ve asansörlerin kullanımı da bu rakamların içinde olacaktır.

    Projenin bitimi sonrasında yönetimini siz mi yapacaksınız?

    Başlangıçta yönetimi biz yapacağız. Daha sonrasında ise profesyonel bir yönetime devrini gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

    Alya Grandis"te yatırım miktarını öğrenebilir miyiz? Proje ne kadara mal oldu?

    Toplamda 100 milyon liralık bir bütçeye sahip bir proje. 100 daire ve 8 mağazada oluşmakta. 2 sene sonra ise teslimatını yapacağız.

    Fiyatlarınız ne durumda? Lansmana özel fiyat tarifeniz devem ediyor mu?

    Lansmana özel fiyatlarımız halen devam ediyor. 715 bin liradan başlayan fiyatlar, 7+2 dubleks dairelerimizde 1 milyon 500 bin liraya kadar çıkmakta. Tabi ki bunlarda lansmana özel bir indirim söz konusu olacaktır. Yine yüzde 15 peşinat, geri kalanı 36 ay taksitlendirerek ödeme planı sunuyoruz. Yine bazı bankalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Garantörlük bazında anlaşma sağlandığı takdirde yüzde 20 peşin, geri kalan yüzde 80 için de müşterilerimize banka kredisi kullandırabileceğiz.

    Bu projeyle ilgili olarak ortaklık yapınızdan söz edebilir misiniz?

    Burada BOSS4 şirketi bünyesinde birleşen iki firma var. Bunlardan birisi Akkuş Gayrimenkul ve diğeri de Westanbul. Yüzde 50"lik kısmı Akkuş Gayrimenkul"ün bünyesinde geri kalan yüzde 50"si ise Westanbul bünyesinde olan bir proje.

    Projenizle alakalı eklemek istediğiniz son bir mesajınız var mı?

    Şuan bulunduğumuz bölge Beylikdüzü"nün en değerli bölgesi olma niteliğine sahip. Yaşam vadisine yakınlığı ve butik projelerin olduğu bir bölge. Kısa kat ve yatay mimarinin devam ettiği bir bölge. Bu bölge gelecekte de Beylikdüzü"nün en değerli bölgesi olmaya devam edecek. Bu bölgenin yatırım ve oturum amaçlı tercih edilmesinin mantıklı olacağını düşünüyorum.

    Sümeyra KIRCA - projemlak.com

    Kaynak: Projemlak / Emlak

    Beylikdüzü Akkuş Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title