Haberler

Alucra'da Sopalı Siyaset

Usulsüz İhale Verdiği Gerekçesiyle Görevi Askıya Alınan Giresun'un Alucra İlçesi MHP'li Belediye Başkanı İbrahim Bıyıkçı, AKP İlçe Başkanı Faruk Demirağ'ı Balta Sapıyla Döverek Hastanelik Etti.

Usulsüz ihale verdiği gerekçesiyle görevi askıya alınan Giresun'un Alucra İlçesi MHP'li Belediye Başkanı İbrahim Bıyıkçı, AKP İlçe Başkanı Faruk Demirağ'ı balta sapıyla döverek hastanelik etti.

Olay dün meydana geldi. 2004 yerel seçimlerde MHP'den belediye başkanı seçilen ve yaklaşık bir yıl önce belediye çakıl tesislerinin işletmesini usulsüz verdiği gerekçesiyle meclis üyeleri tarafından hakkında gensoru verilerek görevden düşürülen, hakkında açılan dava da devam eden İbrahim Bıyıkçı, iddialara göre dün karşılaştığı Belediye Başkanvekili AKP'li Süleyman Yaşkın'a fiili ve sözlü saldırıda bulundu. Bıyıkçı, olayı yatıştırmaya çalışan AKP İlçe Başkanı Faruk Demirağ'a da saldırarak, elinde bulunan balta sapı ile dövdü. Olay güçlükle yatıştırılırken, ağır yaralanan Demirağ Alucra Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavinin ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı. Bıyıkçı ve olaya karışan bazı kişiler, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

'ÜZÜNTÜ VERİCİ OLAY'

Alucra Belediye Başkanlığı'na Haziran ayından bu yana vekalet eden AKP'li Bülent Bedii Korkmaz, dün yaşanan olayla ilgili olarak şunları söyledi:

''Geçtiğimiz hafta görevi Süleyman Yaşkın'a bırakarak, araç alımı için İstanbul ve Ankara'ya gittim. Araçları Cuma günü ilçeye getirdim ve partili arkadaşlarımız, 'Katkılarından dolayı milletvekili Nurettin Canikli'ye teşekkür ederiz' şeklindeki pankart ile Cumartesi günü ilçe merkezinde bir süre gezdiler. Ancak Pazar sabahı araçlardaki pankartların kesildiğini gören partiden bazı arkadaşlar, emniyete suç duyurusunda bulunmuş. Bunun üzerine İbrahim Bıyıkçı ve yanına topladığı 5- 6 kişilik bir grup, Başkanvekili arkadaşım Süleyman Yaşkın'a fiili ve sözlü saldırıda bulunmuşlar. Olay yerine gelen ilçe başkanımız Faruk Demirağ da olayları yatıştırmaya çalışmış. Ben de bu esnada olay yerine intikal ettim. İbrahim Bıyıkçı, elindeki balta sapı ile arkadan Demirağ'a vurmaya başladı. Çevreden araya giren vatandaşlar ve polis olayı yatıştırarak kavgayı ayırdı. Olaydan sonra kavgaya karışanlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, Faruk Demirağ ise hastanede tedavi altına alındı. Yaşananlar hoş olaylar değil, olmaması gerekirdi. Üzüntü verici bir olay.''

H.Hakan KABAHASANOĞLU/ALUCRA(Giresun), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title