Haberler

Altyapı Hatsu Sayesinde Rahat Nefes Alıyor

HATSU, Hatay genelinde bütün sokaklarda ve caddelerde çalışma gerçekleştirildiğini ve altyapının düzenli bir şekilde işlevini yerine getirmesi adına verilen mücadelenin devam ettiğini aktardı.

Kanalizasyon hatlarında oluşan patlaklar sonrasında kötü kokunun yayılması üzerine vatandaşlardan gelen şikâyetlerin akabinde ekiplerin anında müdahalesi ile sorunların bertaraf edildiğini açıklayan Genel Müdürlük, parsel ve ana muayene bacalarında oluşan tıkanıklıkların araçlar yardımıyla açıldığını ve işlevini yitiren hatların yenilenerek mazgallarında temizlendiğini bildirdi.

Kırıkhan ilçesinde yapılan hummalı çalışmalar hakkında bilgi veren İdare, yeni mahalle H.Şevket Çalışkan Caddesi üzerinde bulunan kanalizasyon hattının çökmesi üzerine 400'lük beton borular ile 10 metrelik yeni hat döşendiğini ve ilçe genelinde muayene bacaları ile yağmursuyu ızgaralarında vidanjör aracının yardımı ile temizlendiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title