Haberler

Altunyuva İçin Veda Yemeği

Güncelleme:

Karayolları Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı'na atanan Karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva için bir veda yemeği düzenlendi.

Akgün Otel'de gerçekleştirilen yemeğe Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, Yasin Altunyuva'nın Elazığlı bir bürokrat olarak memleketine görevi boyunca güzel hizmetler yapılmasına vesile olduğunu söyledi. İnsanın doğduğu topraklara hizmet ederek borcunu ödemesinin çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Vali Erol, Altunyuva'nın çalışmalarından memnun olduğunu, yeni görevinde de başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise konuşmasında, Karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva'nın görev süresince uyum içeerisinde hizmet ettiklerini belirterek yeni görevinde başarılar diledi.

Karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva ise aziz şehir Elazığ'a hizmet etmeye doymadığını, yeni görevinde de bu hizmetlere devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Muammer Erol Karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva'ya ay yıldız işlemeli bir tablo hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Muammer Erol Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title