Haberler

Altıparmak ve Çarşamba'da Sıkı Denetim

Osmangazi Belediyesi, Altıparmak ve Çarşamba bölgesindeki vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Osmangazi Belediyesi, Altıparmak ve Çarşamba bölgesindeki vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Mustafa Dündar, mahalle sakinleriyle birlikte esnaf denetimine katıldı.

Şehir merkezinde ticari hareketliliğin en yoğun yaşandığı bölgelerden olan Altıparmak ve Çarşamba'da faaliyet gösteren esnafa yönelik Osmangazi Belediyesi'nin yanı sıra diğer kamu kurumları da denetimlerini düzenli olarak sürdürüyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu bölgedeki mahalle sakinleriyle İntizam Mahalle Muhtarlığı'nda bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Daha sonra vatandaşlarla birlikte esnaf denetimine çıkan Dündar, vatandaşın huzurunu bozacak uygulamalara kesinlikle müsaade edilmeyeceğini söyledi. Dündar, Suriyeli bir esnafı ziyaretinde tesadüfen İlçe Tarım Müdürlüğü'nden yetkililerin denetimiyle karşılaştı. İşyerinin hijyen koşullarını inceleyen ve ruhsat kontrollerini yapan yetkililer, esnafa eksiklikleri konusunda ikazlarda bulundu. Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, tamamen yabancı dillerde tabela bulunan işletme sahiplerine, işyerlerinde Türkçe kullanma zorunluluğunu hatırlatırken, kaldırım işgalleri konusunda da uyardı.

"Bursa'ya yakışır bir yaşam için çalışıyoruz"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da vatandaşın huzurunu bozacak uygulamalara kesinlikle müsaade etmediklerini belirterek, "Bu bölgede özellikle Suriyeli esnaf yoğun olarak faaliyet gösteriyor. Burada yaşayan vatandaşlarımızla bazı uyum sorunları yaşanabiliyor. Vatandaşlarımızı dinledik. Bu bölgede görüyoruz ki, denetimler sadece belediyemiz tarafından değil, diğer resmi kurumlarca da düzenli şekilde yapılıyor. Amacımız, buradaki huzur ortamının sürmesi. Diğer resmi kurumlarla birlikte huzur ve güven ortamının sürmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Kurallara uymayan hiç kimseye taviz vermiyoruz. Bu bölgede güzellikler içerisinde, Bursa'ya yakışır bir yaşam istiyoruz" dedi.

Mahalle sakinleri de Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a bölgenin sorunlarıyla yakından ilgilendiği için teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Belediyesi Osmangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title