Haberler

Altıntop Kardeşlerden Dha'ya Özel Açıklamalar

Gelsenkırchen-(dha Özel) Almanya 1. Ligi (Bundesliga) Takımlarından Schalke 04'te Forma Giyen Hamit Altıntop, Hakkında Çıkan Transfer Haberlerine Yanıt Verdi.

GELSENKIRCHEN-(DHA ÖZEL) Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04´te forma giyen Hamit Altıntop, hakkında çıkan transfer haberlerine yanıt verdi.

Hamit Altıntop, öncelikle Schalke 04 ile olan sözleşmesini en iyi şekilde bitirmeyi amaçladığını ifade ederek, ¨Mukavelem bitince gelen teklifleri oturup inceleyeceğim. Yakın zamanda Türkiye`den değil, başka kulüplerden teklifler aldım.Onları şimdilik ciddiye almıyorum. Buradaki oyunuma bakıyorum. Benim şu takıma giderim diye bir düşüncem olmadı. Transfer teklifi gelecek kulübün adı çok farketmez. Kulübün adına bakmadan oturulur, konuşulur ve karşılıklı istekler öğrenildiğinde herşey daha da kolaylaşır. Tabiki Şampiyonlar Ligi`nde oynayabileceğim ve kısa zamanda şampiyonluk yaşayabileceğim bir takım olsun isterim.¨ dedi.

Almanya`da yetişen gençlerin sürekli kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyleyen Hamit, Almanya Milli Takımı`na katılan Türk gençleri ile ilgili olarak da şöyle konuştu:

Her takım kaliteli oyuncuları kadrosuna katmak ister. Almanya`da doğan, buranın kültürünü ve dilini bilen bazı oyuncular, kendilerini Almanlara yakın görebiliyorlar. Böyle gençlerin aileden aldığı eğitim ve terbiye durumu, A Milli Takım konusunda belirleyici oluyor. Almanlara kendini yakın gören gençler var. Almanlar da bunu iyi değerlendiriyor.

Öte yandan FC Köln ile Schalke 04 arasında oynanan kupa maçının ardından Alpay`ın elini öptüğü iddia edilen Halil Altıntop ise, ¨Alpay büyüğümdür, ama elini öpeceğim kadar büyük değil. Maçtan önce espri olsun diye yaptım, ikimiz de güldük biraz.¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title