Haberler

    Altınordulu Berke İçin Fenerbahçe Devreye Girdi

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Altınordu'da forma giyen Berke Özer için görüşmelere başladı.

    Altınordu'dan yurtdışına transfer olması beklenen genç kaleci Berke Özer için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.

    GÖRÜŞMELER BAŞLADI

    İsmi son dönemde Manchester City, Chelsea, Liverpool, Juventus, Atletico Madrid, Herta Berlin gibi dünyaca ünlü kulüplerle anılan 18 yaşındaki milli file bekçisini transfer etmek için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'la temas halinde olduğu ileri sürüldü. Ali Koç, ilk kez iki yıl önce Altınordu tesislerini gezerek Özkan'la bir araya gelmişti.

    ALTINORDU 3 MİLYON EURO İSTİYOR

    Daha önce Berke'yi mutlaka yurtdışına göndereceklerini vurgulayan Altınordu Başkanı Özkan'ın kararını değiştirebileceği ifade edildi. İzmir temsilcisi bonservis ücreti 3 milyon Euro olarak belirlenen Berke'nin sözleşmesine bir sonraki transferinden yüzde 30 pay alma maddesi ekletiyor. Daha önce sosyal medyada Fenerbahçe formalı fotoğraflarıyla dikkat çeken genç eldivenin de sarı-lacivertli kulüpte oynamak istediği öğrenildi. Berke şu an U18 Milli Takımı'da Akdeniz Oyunları'na hazırlanıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Berke Özer Altınordu Spor Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    Misafir:

    Berke gitme oğlum FB ye .Bitersin orada.İzmirde dur yada Anadolu kulüplerine git oynarsın en azından.Sakın oğlum gitme bitersin

    4
    8
    yanıtYanıtla
    GKara:

    Her sene fenerbahce enaz bir iki genc cocuk topcu aliyor sonra hepsi ucup gidiyor salih elif abdurahmn onlara inanip hic olmazsa turkiye kupasina onlarla cikmali yenilirsede varsin basimiz ustune

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Merithan:

    alın bu cocukları hem genclerimiz kazansın hemde kulupleri para tğrkiyede kalsın

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Dayı:

    Kardeş sen altınordu nun nasıl bi takım oldugunu biliyormusun. Takım değil fabrika orası. Avrupadaki türk topcularının yüzde 50 si altınordudan direk avrupaya gitmiştir. Adamlar zaten para kazanıyor. Fenere satarlarsa kıyak yapmış olurlar.

    yanıt0
    yanıt0
    ŞAPKACI:

    HELAL SANA BÜYÜK BAŞKAN. KAPASİTENİ BELLİ ETTİN. 5 YILDA EN AZ 4 GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞU YAŞATIRSIN BİZLERE.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Aydınfb:

    Genç transfer iyidir ama Aykut Kocaman Ozan,Elif Elmas,Salih Uçan gibi gençlerden leblebiden nem kapar gibi nem kaparsa işimiz var,gençleri ve yıldızları idare etmek meziyet ister fakat zor değildir, ustalık her pozisyondan lehine yarar çıkarmaktır.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title