Haberler

Altınordu'nun Genç Kalecisi Berke Özer'e Chelsea Talip Oldu

Güncelleme:

Altınordu'nun genç file bekçisi Berke Özer'e İngiliz devi Manchester City'den sonra Chelsea de talip oldu.

Altınordu'da gösterdiği performansla büyük kulüplerin dikkatini çeken genç kaleci Berke Özer bu sefer de Chelsea'nin radarına girdi.

Geleceğin yıldız adayı hakkında bilgiler alan Chelsea'li yetkililer transferde somut adımlar atmak için İzmir'e geliyor.

MANCHESTER CITY'DEN SONRA CHELSEA DE DEVREDE

İngiltere Premier Lig'in güçlü takımlarından Chelsea, Berke Özer için Altınordu'nun kapısını çalmaya hazırlanıyor. İsmi sık sık Manchester City ile anılan Berke için Chelsea'nin de devrede olduğu, oyuncu hakkında bilgiler aldığı belirtildi.

ANTRENMANINI VE MAÇINI İZLEYECEKLER

Editörümüz Salim Manav'ın elde ettiği bilgiye göre; Chelsea'li yetkililerin; Berke'nin antrenman performansını değerlendireceği, bunun yanı sıra 1 Aralık'ta oynanacak olan Altınordu - Gazişehir Gaziantep maçını izleyecekleri öğrenildi.

Ayrıca Chelsea'li idareciler Beşiktaş-Galatasaray derbisini takip edecek.

"HOBİ OLARAK DEĞİL, MESLEK OLARAK YAPIYORUZ BU İŞİ"

Fatih Terim döneminde A Milli Takım'da da görev alan 17 yaşındaki kaleci Berke Özer, gelecek planları hakkında Fanatik gazetesine verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Gelecek vadeden 60 oyuncu arasında görüldüm... Sevindim mutlu oldum ama her zaman bunun bilincindeyim hiçbir zaman yeterli değil. Manchester City'de olmayı çok çok isterim. Hiç fark etmez İngiltere'si, İspanya'sı... Sabırsızlıkla bekliyorum. Benim için ne kadar erken olursa o kadar iyi, ben hazırım yani. Bizim 24 saatimizin 24'ü de futbolla geçiyor. Hobi olarak değil meslek olarak yapıyoruz bu işi. Her şeyin bir sisteme dayandığı, bir takvimle ve planlı programlı olduğu bir yer burası."
(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altınordu Chelsea İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Umut Tellioglu:

Bizim Türk Futbolcularin Avrupa sevdasi, Türkiye Liginin de yabanci Futbolcu sevdasi bitmedigi sürece Süper Lig hic bir zaman ilerlemez... Ben sahsen Türk Liginde oynamaktan Seref ve Gurur duyarim yemisim Parayi Söhreti

1
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Para şöhret için gitmiyolar.Kendini geliştiriyolar.Herkes ister Arda gibi mesut ve hakan çalhanoğlu olmayı.Türkiyede yok olurlar alt yapı yok.fb

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title