Haberler

Altınordu'nun 2018 Asfalt Hedefi

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, göreve geldikleri günden bu yana 60 km’nin üzerinde sıcak asfaltı Altınordu’ya kazandırdıklarını söyledi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, göreve geldikleri günden bu yana 60 km'nin üzerinde sıcak asfaltı Altınordu'ya kazandırdıklarını söyledi.

2018 yılı sonuna kadar hedefledikleri 83 km sıcak asfalt çalışmasında işlerin yolunda gittiğini ve tüm bu çalışmaların bitirilmesi ile Altınordu'ya 135 km sıcak asfalt kazandıracaklarının altını çizen Başkan Tekintaş, "30 Mart yerel seçimlerinden bu yana yaptığımız ulaşım yatırımları kapsamında Altınordumuzu 60 km'nin üzerinde sıcak asfalt ile buluşturduk. 2018 yılı için başlattığımız 83 km'lik sıcak asfalt çalışmaları kapsamında çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz bu kapsamda Düz Mahalleyi sıcak asfalt ile buluştururken Karapınar Mahallesi 2. Sanayi Sitesinde ise çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde parke söküm işlemlerini yaptığımız Bahçelievler Mahallesi'nde ise ekiplerimiz alt yapısı tamamlanan alanlarda sıcak asfalt döküm işlemlerine devam ediyor. Ulaşımda sorunların ortadan kalkması için sürdürdüğümüz çalışmalarımız sürecek ve Altınordu'yu 2018 yılı sonunda 135 km sıcak asfalt ile buluşturacağız. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetler Altınordumuza hayırlı olsun" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engin Tekintaş Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title