Haberler

Altınordu-Eskişehirspor Notları

KADROYU BOZMADIAltınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, geçen hafta deplasmanda 2-1 kazandıkları Ümraniyespor maçında sahaya sürdüğü ilk 11'i, Eskişehirspor karşısında bozmadı.

KADROYU BOZMADI

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, geçen hafta deplasmanda 2-1 kazandıkları Ümraniyespor maçında sahaya sürdüğü ilk 11'i, Eskişehirspor karşısında bozmadı. Eroğlu, U17 Avrupa Şampiyonası'ndan dönen genç file bekçisi Berke'yi 18 kişilik kadroya almadı.

ESKİŞEHİRSPOR YEDEK AĞIRLIKLI

Geçen hafta ilk 2 şansını kaybederek play off'a odaklanan Eskişehirspor, İzmir'e yedek ağırlıklı kadrosuyla geldi. Takımın aslarını dinlendirmek için Eskişehir'de bırakan teknik direktör Mustafa Denizli, deyenimli oyuncuları Boffin, Hasan Hüseyin, Erkan Zengin, Tarık, Hakan, Hürriyet ve Bruno, Uğur İnceman, Semih Şentürk 18'e alınmadı. Eskişehir ekibinde ilk 11'de yer alan Bedirhan ilk profesyonel maçına çıkarken kırmızı siyahlı takımın yedek kulübesi tamamen gençlerden oluştu.

DENİZLİ 1 YIL SONRA İZMİR'DE

Ebskişehirspor'u çalıştıran Mustafa Denizli, 1 yıl sonra yeniden teknik adam kimliği ile İzmir'de sahaya çıktı. Denizli, geçen sezon Galatasaray'ın başındayken, 12 Ocak 2016'da İzmir'de Karşıyaka ile oynadıkları kupa maçı için doğduğu kente gelmişti. Altınordulu taraftarlar maçtan önce hem Hüseyin Eroğlu'na hem de Mustafa Denizli'ye sevgi gösterisinde bulundu. Eroğlu da meslektaşına başarı diledi.

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARLARI KALE ARKASINDAYDI

Bornova Stadı'ndaki randevuyu ev sahibi takımın seyircisi numaralı tribünde, Eskişehirsporlu futbolseverlere ise kale arkasında izledi. Altınordulu taraftarlar bando eşliğinde İzmir Marşı'nı söyleyip, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde tempo tutarken, Eskişehirsporlular da aynı marşı ve sloganı tekrarladı. Daha sonra iki takım taraftarı İzmir Marşı'nı karşılıklı söyledi. Futbolcular sahaya üzerinde, "ALS yaz 2516'ya gönder hastalarımıza bir nefes de sen ol" yazılı pankartla çıktı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Eskişehirspor Altınordu İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title