Haberler

Altınordu'dan Ege Üniversitesine Ziyaret

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübü daha iyi yerlere taşımak için Ege Üniversitesinin akademik birikiminden yararlanmak istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübü daha iyi yerlere taşımak için Ege Üniversitesinin akademik birikiminden yararlanmak istediklerini söyledi.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak'ı makamında ziyaret eden Özkan, yaptığı açıklamada, kulübün 70'e yakın antrenör ve 150 personeliyle "bacasız bir fabrika" gibi çalıştığını belirtti.

Özkan ailesi olarak Ege Üniversitesi ile Aliağa ilçesindeki meslek yüksekokuluna da destek verdiklerini aktaran başkan Özkan, şöyle konuştu:

"Bunun dışında, 50 yaşından sonra gök kubbede hoş bir seda bırakmak, hayatıma anlam katmak adına toplumumuzun en çok destek verilmesi gereken unsuru olan çocuklarımıza kendimi adadım. Bunun için de bir arma gerekiyordu, Allah bana Altınordu armasını nasip etti. Altınordu fabrika gibi çalışıyor. Biz bunu yaparken bilimden yararlanıyoruz. Bu konuda Avrupa ile iş birliklerimiz var. Kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak için Ege Üniversitesinin de akademik birikiminden yararlanmak istiyoruz."

Prof. Dr. Budak da üniversite olarak sporla ilgilenen öğrencileri oluşturmayı düşündükleri kulüp altında toplamak istediklerini kaydetti. Birçok spor dalında takımlarının olduğunu bildiren Budak, "Öğrencilerimizle sık sık görüşüyorum, spora çok ilgililer. İhtiyaç ve taleplerini dinliyorum, destek olmaya çalışıyorum. Spor Bilimleri Fakültemizde ciddi bir altyapı bulunuyor. Kapımız sizlere her zaman ve sonuna kadar açık. Bilgimizi paylaşarak kendimizi de geliştirme fırsatı buluyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Seyit Mehmet Özkan Ege Üniversitesi Necdet Budak Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title