Haberler

Altınordu, Çağlar Söyüncü'nün İngiltere'ye Transferinden 37 Milyon TL Kazanacak

Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Çağlar Söyüncü'nün İngiliz ekibi Leicester City'ye transferinden yaklaşık 37 milyon TL kazanacak.

Bundesliga ekibi Freiburg'a transfer olarak büyük bir çıkış yakalayan ve ardından Avrupa kulüplerinin transfer listesinden adı düşmeyen Söyüncü, Premier Lig'in yolunu tuttu… Arsenal'in ısrarla istediği milli stoperi en sonunda Leicester City kaptı. 22 yaşındaki genç yıldız İngiliz ekibi ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Bugün yeni takımı için sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Çağlar daha sonra ilk antrenmanına çıkacak.

SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDE KÖŞEYİ DÖNDÜRDÜ

2016 yazında Freiburg'a 2,6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında giden Çağlar'ın sözleşmesine 'başka bir kulübe gittiğinde bonservisinden yüzde 25 pay alınır' maddesi koyduran Altınordu, transfer süreci tamamlanınca kasasını dolduracak. 20 milyon pounda biten transferden İzmir ekibi yaklaşık 37 milyon TL'lik bir gelir elde etmiş olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Altınordu Freiburg Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

örnek olmalı:

helal olsun. başka ne dedir?

27
0
yanıtYanıtla
ADALET:

altın ordu yönetimi kimdir nedir bilmiyorum ama son kaç sender futbol adına bizim fener galatsaray beşiktaş tan çok daha iyi işler yaptılar böyle yönetimi üyük takımlara istiyoruz aziz başkan gibi cahil kavgacı değil

6
0
yanıtYanıtla
23 El Aziz:

Kulüp böyle yönetilir ey trabzon yöneticileri.şimdi gidin özere ersuna aykut demire bir çuval para ödemek zorunda kalın.yazık bari yusuf ve A.kadiri kaybetmeyin.

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Helal Olsun hem gençlerimiz heba olmuyor hem ülkemizin yararına güzel şeyler yapılıyor .

4
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Helal olsun Altınordu , takımında bir tane yabancı oyuncu yok ve gençleri yetiştirip satıyorsun ve başka kulübe sattığında yüzdelik maddesi koyduruyorsun helal olsun

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tebrikler cağlara ve altın orduya

2
0
yanıtYanıtla
mekki ACAREL:

TEBRİLER CAĞLARA VE ALTINORDUYA

2
0
yanıtYanıtla
dr.titanic:

daha durun barışda çok büyük paralara gidicek.demedi demeyin altınordu futbolcu fabrikası....

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title