Haberler

Altınla Ödüllendirip Madalya İstedi

Güncelleme:

Başkan Dündar'dan Osmangazi'nin altın kızı Tuğba Zehir'e tam destek…

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Judocu Tuğba Zehir'i cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. Genç sporcuyu tebrik eden Başkan Dündar, Dünya Şampiyonası'nda da altın madalya beklediğini söyledi.

Spora ve sporcuya verdiği destekle adını dünyaya duyuran Osmangazi Belediyesi, gençlere yaptığı yatırımın meyvelerini toplamaya devam ediyor. Milli Judocu Tuğba Zehir, 16-18 Eylül tarihleri arasında Belçika'nın Lommel kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Judo Şampiyonası'nda 57 kiloda rakiplerini saf dışı bırakarak şampiyonluğa ulaştı. Zehir, 3-6 Kasım tarihleri arasında Güney Afrika'nın başkenti Capetown'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Genç yıldızın hedefi ise yine ayyıldızlı bayrağı en yükseğe çektirerek, altın madalya ile Bursa'ya dönmek.

Genç şampiyonu altınla ödüllendiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, spora verdikleri değerin Avrupa'da alınan madalyalarla geri döndüğünü söyledi. "Bizler bu sporcularımıza destek vererek hem Türkiye hem de Türk gençliğinin adını dünya kamuoyunun önüne taşımak istiyoruz" diyen Başkan Dündar, Tuğba'nın da bu başarılara imza atan gençlerden birisi olduğunu ve önümüzdeki aylarda başarılarını Dünya Şampiyonluğu ile taçlandıracağına inandıklarını kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title