Haberler

Altının Gramı 141 Liranın Üzerinde Dengelendi

Altının gram fiyatı, 141 liranın üzerinde işlem görüyor.

Altının gram fiyatı, 141 liranın üzerinde işlem görüyor.

Dün gün içinde ons fiyatındaki düşüşe paralel 140 liranın altını gören gram altın, bu seviyeden gelen alımlarla kayıplarının bir kısmını telafi etti ve günü önceki kapanışa göre yüzde 0,17 azalışla 140,9 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, bugün açılışta en düşük 140,5 lirayı görmesi sonrasında toparladı ve saat 10.00 itibarıyla yüzde 0,1 artışla 141,1 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 232, Cumhuriyet altını da 945 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise dün 4 ayın en düşük seviyesi olan 1.205 doları görmesinin ardından gelen tepki alımlarıyla bugün 1.211 dolar seviyelerinde dengelendi

AA Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatlarında bekleyişin devam ettiğini belirterek, çarşamba ve perşembe günü ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen'ın gerçekleştireceği sunumların yatırımcı kararları üzerinde belirleyici olabileceğini ifade etti.

Altının ons fiyatında Yellen'ın sunumuna kadar 1.200 dolar seviyesinin destek konumuna geldiğini dile getiren Memiş, "Piyasalar, Yellen'ın mesajlarını güvercin algılarsa, altının ons fiyatı 1.230 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir. Ancak şahin bir açıklama, ons fiyatında 1.195 dolar seviyesini gündeme getirecektir." dedi.

Memiş, altının ons fiyatındaki düşüşlerin yatırımcısına alım fırsatı verdiğini kaydederek, gram altında ise 138-143 lira bandının takip edileceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Janet Yellen Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title