Haberler

Altındağlı Çocuklar Gazetecileri Unutmadı

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri, gazetecileri unutmadı.

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri, gazetecileri unutmadı. Yıldıztepe Gençlik Merkezi üyesi öğrenciler, Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında bir program hazırladı.

Toplumun doğru, objektif ve tarafsız olarak bilgilendirilmesinde gazeteciliğin önemine değinen öğrenciler, gazetecilerin her türlü haksızlığın karşısında olması gerektiğini dile getirdi. Gazeteciliğin zorluklarına da değinen Altındağlı çocuklar, gazeteciliğin ayrım gözetmeksizin yapılan bir meslek olduğunu vurguladı. Gazetecilik mesleğinin zorluklarını hazırladıkları slayt gösterisiyle ortaya koyan öğrenciler, bir de temsili "Ana Haber Bülteni" canlandırdı. Hazırladıkları ana haber bülteniyle büyük beğeni toplayan Gençlik Merkezi üyeleri, profesyonel muhabirlere taş çıkardı. Altındağlı çocuklar, "Bir gazeteci aranıyor" şiirini ise hep birlikte seslendirdi.

Yıldıztepe Gençlik Merkezi üyelerinden Hümeyra Buse Karahisar, gazetecilik mesleğine saygı duyulmasını gerektiğini belirtti. Gazeteciler sayesinde bilgiye ulaştıklarının altını çizen Karahisar, "Her sabah uyandığımızda onların haberleriyle gözümüzü açıyoruz. Yaptıkları iş çok önemli. Herkes gazeteci olamaz" dedi.

Bir diğer öğrenci Salih Biçer ise, mesleğin zorluklarına dikkat çekti. Gazetecilerin görev yaparken birçok tehlike atlattığını ifade eden Biçer, gazeteciliğin çok fazla dikkat gerektirdiğini söyledi. Biçer, gazeteciliğin keyifli bir meslek olduğunu da sözlerine ekledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Gazeteciler Günü Yıldıztepe Karahisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title