Haberler

Altındağ Belediyesi Hakkı Amca'yı Ev Sahibi Yaptı

Altındağ Belediyesi, 30 yıllık mülkiyet sorununu çözerek bir ailenin daha yüzünü güldürdü.

Altındağ Belediyesi, 30 yıllık mülkiyet sorununu çözerek bir ailenin daha yüzünü güldürdü. Doğantepe Mahallesi'nde 208 metrekare arsası olan, ancak yıllardır arsasının üzeri gecekondularla kaplı olduğu için bir ev sahibi olamayan 67 yaşındaki Hakkı Tekeş, Altındağ Belediyesi sayesinde tapusuna ve yeni evinin anahtarına kavuştu.

Tapusunu ve anahtarını Altındağ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden alan Hakkı Tekeş, "Altındağ Belediyesi sayesinde bir evimiz oldu. Bana bugünleri gösteren herkese teşekkür ederim" dedi.

Doğantepe Mahallesi'nde 1978 yılında arsa satın alan, ancak arsasının üzeri gecekondularla kaplı olan Hakkı Tekeş, 35 yıl boyunca arsasını ne alabildi, ne de satıp bir ev sahibi olabildi. Ancak Altındağ Belediyesinin başlattığı değişim ve dönüşüm çalışmaları sayesinde, Hakkı Tekeş 35 yıl sonra evine kavuştu.

Eşiyle birlikte arsası karşılığında kendisine verilen daireyi gezen ve çok beğenen Hakkı Tekeş, "Artık eşimle beraber ömrümün kalanını huzur ve rahat içinde geçireceğim. Hiç hayal edemeyeceğimiz kadar güzel bir evimiz oldu. Cadde üzerinde, tüm gün güneşli ve çok ferah bir daire… Eşim de mutfağı çok sevdi. En kısa sürede taşınmayı düşünüyoruz" dedi.

Yıllardır arsası için umut beslediğini ancak umutlarının tükenmeye başladığı noktada Altındağ Belediyesi sayesinde hayatlarının değiştiğini anlatan Tekeş, "Allah bana bugünleri görmeyi nasip etti, inşallah tüm Altındağlı hemşehrilerime de nasip eder" diyerek, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkürlerini iletti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Doğantepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title