Haberler

Altın Portakallı Nesrin Cavadzade, Expo'da Özel Çocuklarla Buluştu

EXPO 2016 Antalya Ajansının downsendromlu çocuklar için “Geleceği renklendiriyoruz” adlı projesine Altın Portakal ödüllü oyuncu Nesrin Cavadzade’den destek geldi.

EXPO 2016 Antalya Ajansının downsendromlu çocuklar için "Geleceği renklendiriyoruz" adlı projesine Altın Portakal ödüllü oyuncu Nesrin Cavadzade'den destek geldi.

The Marmara Otel'deki etkinliğe katılan Azeri asıllı Türk oyuncu Nesrin Cavadzade, downsendromlu çocukların eğitmenleri Aslıhan Aksun ve Elif Özcan ile gözetmen Dilek Soydan eşliğinde düzenlenen mandala etkinliğinde renkli tasarımlar yaptı. Çocuklarla yakından ilgilenen genç oyuncu zaman zaman duygulandı.

"DUYARLI OLMASI GEREKEN BİZİZ"

Cavadzade, "Çok özel bir dersin ortasında" olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Çok duygusalım. Böyle bir şeyin parçası olmaktan son derece gururluyum ama özellikle belirtmek istediğim bir şey var. Sosyal sorumluluk projelerinden birisinin katılımcısı olduğunuzda şunu çok net fark ediyorsunuz ki, eğitime ihtiyacı olan biziz, dışarıdakiler. Sosyal olarak yeterince farkında olmayan dışarıda olan herkes.' Bunu o kadar net hissediyorum ki şu anda. Bu fırsatı bana verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Asıl duyarlı olması gereken eğitime ihtiyacı olan bizleriz."

İlk kez böyle bir etkinliğe katıldığını dile getiren Cavadzade, bundan sonra daha net ve kararlı bir şekilde böyle etkinliklerin bir parçası olacağını vurguladı ve EXPO 2016 Antalya Ajansının çok değerli bir hizmet yaptığını söyledi. Geçen yıl Kuzu filmindeki rolüyle Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazanan Cavadzade, EXPO 2016 Antalya'nın merkezine Çiçek ve Çocuk yerleştirilmesinden de son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Cavadzade'ye projeye verdiği katkıdan dolayı EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer tarafından EXPO'nun sembol çiçeği şakayık takdim edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Nesrin Cavadzade Marmara Antalya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title